Noul Opel Astra sedan, disponibil in Romania de la 15.950 euro

Noul Opel Astra sedan, disponibil in Romania de la 15.950 euro
Cel mai nou membru al gamei Astra, caroseria sedan, este disponibil spre comanda la partenerii Opel din Romania incepand de luni, 3 septembrie. Pretul de pornire al Astra Sedan este de 15.950 euro cu TVA pentru varianta dotata cu motorizarea 1.4 ECOTEC(r) 74 kW/100 CP.
Distribuie pe Facebook
Lansarea noii caroserii in 4 usi a adus modificari de aspect pentru toate variantele Astra. Pretul de pornire al Opel Astra 5 usi este de 15.850 euro cu TVA, in timp ce caroseria Sports Tourer porneste de la 16.700 euro cu TVA, ambele valori fiind valabile pentru motorizarea 1.4 ECOTEC(r) 74 kW/100 CP. Totodata, in oferta Astra a fost introdus noul motor 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp.
Avand punctele forte ale Astra, inclusiv tehnologiile avansate si calitatea recunoscuta la nivel global, noul sedan elegant reprezinta o alternativa mai accesibila pentru clientii care ar opta, in mod normal, pentru acelasi tip de autovehicul din clasa medie. Noul Astra sedan (lungime/latime/inaltime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm si un spatiu interior generos. Portbagajul sau separat ofera un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decat modelul cu cinci usi. Prin rabatarea fractionata a scaunelor din spate in raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit pana la maxim 1.010 litri.

Noul Opel Astra sedan, disponibil in Romania de la 15.950 euro

Cu un design sportiv si elegant, calitatile specifice gamei si o gama larga de tehnologii avansate - unele fiind unice, altele neobisnuite pentru acest segment - noul sedan compact cu patru usi al Opel se adreseaza clientilor cu asteptari ridicate. Iluminarea frontala adaptiva (AFL+) cu faruri bi-xenon si o gama de functii de iluminare sofisticate, inclusiv distributia variabila a luminii, iluminarea in curbe, iluminarea in viraje si asistentul pentru faza lunga imbunatatesc si mai mult siguranta activa.
Cu noua gama de modele Astra imbunatatite, Opel isi consolideaza succesul inregistrat de cel mai bine vandut autovehicul compact al sau, care a castigat numeroase premii, inclusiv prestigiosul trofeu german "Volanul de Aur" (2009) si a primit recent cel mai bun punctaj in cadrul raportului DEKRA 2012 pentru autovehicule rulate.

Noul Opel Astra sedan, disponibil in Romania de la 15.950 euro

Modelele Astra reprezinta o componenta cheie a marcii. Aproximativ o treime din toate autovehiculele Opel vandute sunt modele Astra. Opel se afla acum la cea de-a zecea generatie de autovehicule din clasa compacta si la cea de-a patra generatie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienti din toata Europa. Toate acestea datorita modelului Astra cu cinci usi lansat in toamna anului 2009, urmat de Sports Tourer un an mai tarziu si de modelul GTC Coupe cu trei usi (spre sfarsitul anului 2011).

Aceasta inseamna ca modelul Astra este al treilea cel mai bine vandut model din Europa (si al doilea in Germania) in clasamentul vanzarilor in cel mai mare segment european de autovehicule, acoperind aproape un sfert din piata totala.

Noul Opel Astra sedan, disponibil in Romania de la 15.950 euro

Lista completa cu preturile si specificatiile tehnice caracteristice noii generatii Opel Astra este disponibila la urmatoarea adresa.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Noua gama Opel Astra - Galerie Foto
mai multe