Noul Opel Crossland X este in sfarsit aici

Noul Opel Crossland X este in sfarsit aici
  • Opel a lansat Crossland X
  • Acesta va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Geneva
  • Va ajunge pe piata spre sfarsitul lui 2017
Distribuie pe Facebook

Opel a lansat inlocuitorul modelului Meriva, CUV-ul Crossland X. Acesta va fi prezentat publicului larg in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie, si va ajunge pe piata spre sfarsitul acestui an.

Constructorul german de automobile a inceput cu ceva timp in urma o campanie agresiva prin care doreste sa atraga din ce in ce mai multi clienti in cautare de crossovere. In acest context, Opel anunta inlocuirea a doua modele deja existente in gama, cu doua astfel de vehicule.

2017 Opel Crossland X

Ei bine, primul dintre ele, inlocuitorul lui Meriva, tocmai a fost lansat oficial. Noul Crossland X este un CUV (Crossover Utility Vehicle) pozitionat in segmentul C si care urmeaza sa rivalizeze direct cu Peugeot 2008 si Renault Captur.

2017 Opel Crossland X

Opel Crossland X masoara 4.21 metri lungime si este bazat pe modelul compact Astra. Design-ul indraznet se muleaza perfect pe filosofia nemtilor "Maiestria sculpturala intalneste precizia germana", iar partea frontala iese in evidenta printr-o grila proeminenta si prin luminile de zi cu LED, caracteristice nemtilor.

2017 Opel Crossland X

Pozitia de condus este mai ridicata cu 10 centimetri decat in cazul Astrei, iar lista de dotari include un plafon panoramic, faruri adaptive cu LED, head-up display sau o camera video cu vedere la 180 de grade. Acestora li se adauga o seama de sisteme de siguranta, printre care asistenta la parcare, alerta pentru coliziune frontala cu functie de detectie a pietonilor, monitorizare a unghiului mort, recunoastere a semnelor de circulatie, pastrarea benzii de rulare, sau franare automata.

2017 Opel Crossland X

La interior regasim acelasi plan general ca si la Mokka X sau la Astra, iar piesa de rezistenta a plansei de bord este display-ul cu touchscreen al sistemului de infotainment. Acesta vine standard cu interfata Radio R 4.0 IntelliLink, insa poate fi comandat si impreuna cu Navi 5.0 IntelliLink. Aceasta din urma vine in plus cu un dock de incarcare wireless, hotspot Wi-Fi si serivicul de asistenta Opel OnStar. Indiferent de alegerea facuta, clientii isi pot conecta dispozitivele inteligente, deoarece ambele sunt compatibile Apple CarPlay sau Android Auto.

2017 Opel Crossland X

Constructorul din Russelheim nu a dat mai multe detalii despre gama de motorizari, in schimb s-a multumit sa precizeze ca noul Crossland X va beneficia de "o gama de motorizari extensiva, cu propulsoare pe benzina, diesel si GPL, conectate unor transmisii manuale sau automate."

2017 Opel Crossland X

Asa cum spuneam mai sus, publicul larg va face cunostinta cu noul Opel Crossland X cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie, si va ajunge pe piata spre sfarsitul lui 2017.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze 2017 Opel Crossland X
mai multe