Noul Opel Insignia promite cea mai buna tinuta de drum din segment si multe alte surprize

Noul Opel Insignia promite cea mai buna tinuta de drum din segment si multe alte surprize
  • Nemtii de la Opel au publicat noi informatii despre noul Insignia
  • Sedan-ul va avea cea mai buna tinuta de drum din segment
  • Sasiul adaptiv Opel Flex Ride a fost reglat pe circuitul de la Nurburgring
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Opel revin cu noi informatii despre noua Insignia Grand Sport. Acestia sustin ca urmasul actualului model tinteste spre mai multa sportivitate si va oferi cea mai buna tinuta de drum din segment, fiind dezvoltat pe legendarul circuit Nurburgring.

Dupa ce a dezvaluit numele urmasului actualului Insignia, si ne-a facut cunostinta cu noile faruri adaptive cu LED de care va beneficia acesta, constructorul german de automobile revine acum cu noi informatii despre comportamentul pe care il va avea viitorul Insignia Grand Sport.

Opel Insignia Grand Sport

Asa cum ii spune si numele, acesta va avea o tinuta de drum sportiva, "cea mai buna din segment"- asa cum se lauda cei de la Opel, fiind dezvoltata pe circuitul de la Nurburgring Nordschleife.

Noul Opel Insignia Grand Sport isi va impresiona clientii cu sasiul adaptiv Opel Flex Ride, cu o directie care raspunde diferit in functie de viteza de rulare si nu in ultimul rand cu un set de amortizoare capabile sa citeasca drumul de 500 de ori pe secunda. Mai mult decat atat, acestea se vor ajusta in functie de modul de rulare pe care l-a selectat soferul.

Opel Insignia Grand Sport

Ca veni vorba de aceste moduri, cel de la volan va avea de ales intre mai multe setari care vor influenta comportamentul masinii. Prima dintre ele este modul Sport, care intareste suspensia si imbunatateste simtitor raspunsul directiei si al motorului.

Cei care prefera o calatorie cat mai confortabila, vor putea alege setarea Touring, care pune accent pe reducerea consumului de carburant si va inmuia suspensia. Aceste setari vor fi completat de un mod automat, dar si de unul personalizabil dupa preferintele soferului.

Opel Insignia Grand Sport

Pe langa aceste detalii care cu siguranta vor face diferenta, viitorul Insignia Grand Sport va mai propune o masa totala redusa cu 175 de kilograme, comparativ cu modelul pe care il inlocuieste, o lungime cu 55 de mm mai mare, un ampatament marit cu 92 de mm, scaunul soferului amplasat cu 30 de mm mai jos, si functiile de la interior repozitionate pentru un acces mai usor.

Opel Insignia Grand Sport

Noul Opel Insignia va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva, care se va desfasura intre 9 si 19 martie 2017.

Distribuie pe Facebook
mai multe