Noul Opel Mokka X soseste la Geneva cu un design atragator si tehnologie moderna

Noul Opel Mokka X soseste la Geneva cu un design atragator si tehnologie moderna
  • Opel publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Mokka X
  • Micul automobil german propune un design atragatori si tehnologie moderna
  • Gama de motorizari include trei motorizari turbo cu puteri de pana la 154 CP
Distribuie pe Facebook

Noul GT Concept nu este singurul debut pregatit de Opel pentru editia cu numarului 86-a a evenimentului Geneva International Motor Show. Cei care vor trece pragul salonului auto elvetian vor putea admira la standul companiei din Russelsheim si modelul Mokka X.

Salonul Auto de la Geneva 2016 se apropie cu pasi repezi, astfel ca internetul a fost luat cu asalt de comunicatele ce anunta surprizele pregatite pentru evenimentul cu pricina.

Astazi este din nou randul germanilor de la Opel sa ne dezvaluie numele si caracteristicile gazdelor sale, cea de-a doua premiera de la standul companiei din Russelsheim constand intr-un crossover dornic de aventura.

Un crossover pe nume Mokka X, care isi propune sa atraga toate privirile celor din jur prin caroseria finisata intr-o nuanta Amber Orange si decorata inclusiv cu blocuri optice cu LED.

Opel Mokka XOpel Mokka X

La interior, micul automobil german impresioneaza in special prin sistemul de infotainment de ultima generatie, ca lucreaza impreuna cu ecrane tactile de 7 sau 8 inch.

Tot la capitolul tehnologii disponibile putem include, de asemenea, si Adaptive Forward Lighting LED, Traffic Sign Assistant, Following Distance Indication, Forward Collision Alert sau Lane Departure Warning.

Promovat agresiv de Astra K, sistemul Opel OnStar se regaseste si in echiparea noului Mokka X, aceeasi poveste fiind si cu IntelliLink, care integreaza serviciile Apple CarPlay şi Android Auto.

Opel Mokka X

In ceea ce priveste gama de motorizari, micul automobil german propune benzinar turbo de 1.4 litri 152 de cai putere, oferit alaturi de o transmisie automata cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala.

Preferi propulsoarele turbodiesel? Niciun fel de problema. Aceeasi lista cu optiuni mai gazduieste si un 1.6 care se bucura de doua versiuni de performanta: 110 sau 136 CP.

Dupa cum precizam si anterior, noul Opel Mokka X va debuta in mod public la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vanzarile vor lua startul in toamna acestui an.

Opel Mokka XOpel Mokka X

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Opel Mokka X
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2016