Noul Peugeot 308 GT e raspunsul francezilor la SEAT Leon FR

Noul Peugeot 308 GT e raspunsul francezilor la SEAT Leon FR
  • Francezii de la Peugeot au anuntat astazi noul 308 GT
  • Modelul va debuta in mod public la Salonul de la Paris
  • Propulsia este asigurata de doua motorizari supraalimentate
Distribuie pe Facebook

Familia hatchback-urilor sportive se va largi cu un nou membru la inceputul lunii noiembrie, atunci cand francezii de la Peugeot vor prezenta in fata lumii intregi, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, un concurent direct pentru gama SEAT Leon FR.

Fanii modelelor de dimensiuni compacte si cu performante notabile vor avea inca un motiv de bucurie la inceputul lunii noiembrie, editia din acest an a evenimentului Mondial de l'Automobile din Paris aducand o noua versiune de echipare in gama modelului Peugeot 308.

Botezata GT, optiunea in cauza reprezinta raspunsul francezilor la SEAT Leon FR, ceea ce inseamna ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie doua variante de motorizare - atat un 1.6 turbo de 205 CP, cat si un 2.0 turbodiesel cu 180 de cai putere sub capota.

Peugeot 308 GT

Peugeot 308 GT

Din pacate, cifrele si numerele din dreptul timpului necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, vitezei maxime sau consumului mediu de carburant au fost pastrate pentru a fi dezvaluite ulterior, drept pentru care mergem mai departe si anuntam ca lista cu transmisii disponibile se va limita la o singura alegere: manuala pentru propulsorul pe benzina, respectiv automata in dreptul unitatii pe motorina.

Pe plan estetic, noul Peugeot 308 GT se distinge de restul versiunilor de echipare printr-o serie de accente speciale, precum micile modificari aduse spoilerelor fata si spate, "leul" pozitionat acum la nivelul grilei radiatorului sau jantele exclusive pe 18 inch, oferite in compania unei suspensii sport.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane de precizat decat un singur lucru: spre deosebire de rivalul sau spaniol, modelul francez de dimensiuni compacte si cu performante notabile va fi oferit spre comercializare in doua variante de caroserie, atat ca Hatcback, cat si sub forma de Station Wagon.

Peugeot 308 GT

Peugeot 308 GT

Peugeot 308 GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Peugeot 308 GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Septembrie 2014