Noul Porsche Macan debuteaza in toamna acestui an

Noul Porsche Macan debuteaza in toamna acestui an
Cel mai mic SUV din gama Porsche va debuta in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Noul Macan, caci despre el este vorba, va fi disponibil la vanzare din 2014, la un pret de pornire de aproximativ 36.000 de lire sterline.
Distribuie pe Facebook

Incepand cu toamna acestui an, familia de modele Porsche se va imbogati cu un nou membru. Viitorul crossover Macan, caci despre el este vorba, va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna noiembrie, urmand ca din primavara lui 2014 sa-si faca aparitia si in cadrul showroom-urilor constructorului german de pe teritoriul Europei.

Construit la fabrica companiei germane din Leipzig, noul Porsche Macan foloseste aceeasi arhitectura modulara MLB precum crossover-ul Audi Q5 insa, multumita numeroaselor sale elemente din aluminiu, va fi cu aproximativ 130 de kilograme mai usor decat fratele sau de platforma. De asemenea, noul Porsche Macan va beneficia si de propria sa suspensie, in timp ce aspectul stilistic va fi influentat de ultimele generatii ale modelelor 911, Cayenne si Panamera.

In ceea ce priveste gama de motorizari, cel mai mic SUV din gama Porsche se va bucura de aceleasi motoare pe benzina si motorina precum modelul Audi Q5, cu mentiunea ca acestea vor fi modificate de inginerii constructorului din Stuttgart pentru a livra un plus de putere si performanta. Mai mult de-atat, noul Macan ar putea fi oferit si in compania unui sistem de propulsie hibrid, insa acest lucru ramane de vazut.

Distribuie pe Facebook
mai multe