Noul Porsche Macan vine cu doua motorizari V6 si costa 52.000 de dolari

Noul Porsche Macan vine cu doua motorizari V6 si costa 52.000 de dolari
  • Porsche lanseaza noul Macan la Salonul Auto de la Los Angeles
  • Propulsia va fi asigurata de (cel putin) doua unitati turbo
  • Porsche pregateste si alte noutati: 911 Targa, Boxster/Cayman GTS
Distribuie pe Facebook

Noul SUV Macan va costa 52.000 de dolari in versiunea S si 75.000 de dolari in varianta Turbo. Informatia provine de pe o brosura de prezentare a unui dealer Porsche. De asemenea, aceeasi brosura mai anunta si ca modelul va fi lansat cu doua motoare V6, de 3.0 si 3.6 litri.

Cel mai mic SUV de la Porsche, modelul Macan, va debuta in luna noiembrie in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Pana atunci insa, cineva a facut mai multe poze cu telefonul asupra fisei cu specificatii tehnice, in cadrul unei prezentari a unui dealer pentru noile automobile din gama.

Astfel, astazi aflam ca fratele mai mic al lui Porsche Cayenne va fi echipat cu doua motoare supraalimentate, de 3.0 litri pe Macan S si 3.6 litri pe Macan Turbo. Acest lucru este destul de interesant, intrucat speculatiile de pana acum dadeau ca sigura utilizarea motorului de 3.6 litri pentru versiunea S si folosirea propulsorului de 3.0 litri pentru varianta Turbo.

Totusi, pe langa aceste doua versiuni, exista si posibilitatea unei variante de baza propulsata de o unitate cu putere mult mai mica. Deocamdata, nu se stiu alte detalii cu privire la acest aspect, insa prezentarea dealerului a facut referire si la pretul celor doua versiuni. Astfel, varianta Macan S va costa 52.000 de dolari, in timp ce Macan Turbo este asteptat la 75.000 de dolari. Ambele versiuni vor avea o cutie de viteze cu 7 rapoarte in standard.

Alte noutati provenite din aceeasi sursa sunt legate de noul 911 Targa, care va fi prezentat in cadrul Salonului Auto din America de Nord si va costa intre 100.000 si 120.000 de dolari. Porsche va veni apoi la Salonul Auto de la Beijing cu noile Boxster si Cayman GTS, care vor porni de la 75.000 de dolari. Cele doua modele vor fi echipate cu jante din aliaj de 20 de inchi, volan sport si tapiterie din piele.

Distribuie pe Facebook
mai multe