Noul Porsche Panamera Diesel consuma doar 6.3 litri la 100 km!

Noul Porsche Panamera Diesel consuma doar 6.3 litri la 100 km!
Nu cu mult timp in urma, constructorul din Stuttgart era un adevarat etalon al performantelor magnifice, capabile sa te lase fara de suflare. Mai nou insa, germanii de la Porsche tind sa devina si un etalon in ceea ce priveste consumul de carburant. Iar noul Panamera Diesel reprezinta dovada perfecta in acest sens.
Distribuie pe Facebook

Ascunzand sub capota un propulsor turbodiesel V6 de trei litri, ce livreaza celui aflat la volan undeva in jurul a 250 cai putere si 550 Nm, ultimul membru al familiei din Stuttgart contrasteaza aparitia impresionantului Panamera Turbo S si promite un consum de carburant extrem de redus pentru un model Porsche. Multumita ultra-eficientei transmisii Tiptronic S in opt trepte, noul Porsche Panamera Diesel inregistreaza un consum de carburant de doar 6.5 litri la 100 kilometri - in cazul in care optezi pentru un set de pneuri speciale, consumul de carburant coboara chiar pana la valoarea de 6.3 l/100.

Noul Porsche Panamera Diesel este un campion al distantelor lungi

Dar asta nu e tot. Mai mult de atat, ultima versiune a modelului Gran Turismo se lauda cu o autonomie de peste 1.200 kilometri, putand fi astfel considerat un campion al parcurgerii distantelor lungi. In ciuda consumului redus de carburant, performantele nu au fost neglijate. Ba chiar deloc! Doar vorbim de un Porsche, nu-i asa? Drept urmare, Panamera Diesel accelereaza de la 0 la 100 km/h in numai 6.8 secunde, fiind de asemenea capabil de atingerea unei viteze maxime de 242 km/h. Important de specificat: Spre deosebire de celelalte versiuni ale gamei - exceptie facand Panamera S Hybrid, cel mai nou model va fi disponibil doar cu tractiune spate.

Noul Porsche Panamera Diesel este un campion al distantelor lungi

Noul Porsche Panamera Diesel va fi disponibil incepand cu luna august a acestui an, urmand a avea un pret de pornire de 80.183 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche Panamera Diesel
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2011