Oficial: Porsche Panamera Turbo S intra in scena!

Oficial: Porsche Panamera Turbo S intra in scena!
Asteptarea a luat sfarsit! Germanii de la Porsche au publicat astazi primele detalii si fotografii oficiale cu noul Panamera Turbo S, un sedan extrem ce stabileste noi standarde in materie de performanta.
Distribuie pe Facebook

Asa cum anticipam inca de ieri, sub capota impresionantului model in patru usi din Stuttgart se va ascunde un motor V8 biturbo de 4.8 litri, ce livreaza celui aflat la volan nu mai putin de 550 cai putere si 750 Nm (800 Nm in overboost) - o crestere de 50 CP si 50 Nm ce se datoreaza in special modificarii celor doua turbine si a optimizarii unitatii de control. Mai mult de atat, multumita functiei Launch Control, noul Porsche Panamera Turbo S poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.8 secunde, fiind astfel cel mai rapid sedan de serie din lume. Iar daca asta nu pare indeajuns de impresionant, performantul model german este capabil sa atinga o viteza maxima de 306 km/h.

Oficial: Porsche Panamera Turbo S intra in scena!

In ceea ce priveste aspectul estetic, Porsche Panamera Turbo S se va remarca printr-un kit aerodinamic usor restilizat si jante Turbo II ce masoara 20 inci, in timp ce interiorul in doua nuante va fi livrat in standard. Tot in echiparea standard trecem si sistemul Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), suspensia Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC), plus pachetul Sport Chrono Package Turbo, noul model al germanilor din Stuttgart putand fi astfel considerat drept unul dintre cele mai grozave autoturisme in patru usi pe care banii le pot cumpara. Ce bani? Aproximativ 167.000 euro - cu TVA inclus, livrarile luand startul in luna iunie a acestui an.

Oficial: Porsche Panamera Turbo S intra in scena!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Panamera Turbo S
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2011