Noile Renault Scenic si Grand Scenic, vedetele celei mai recente galerii foto ale francezilor

Noile Renault Scenic si Grand Scenic, vedetele celei mai recente galerii foto ale francezilor
  • Renault-ul Scenic si Grand Scenic sunt vedetele celei mai recente galerii foto ale francezilor
  • Noul Scenic a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva
  • Monovolumul francezilor a impresionat prin design si prin tehnologia de ultima generatie
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Renault au inundat internetul cu o galerie foto in care putem vedea in toata splendoarea lui noul Scenic si Grand Scenic. Pe langa aceasta, constructorul a publicat si lista completa a motorizarilor.

Cea de-a patra generatie a Renault-ului Scenic a debutat oficial la Salonul Auto de la Geneva din acest an, unde a impresionat prin design, tehnologia de ultima generatie si nu in ultimul rand prin sistemul de franare automata cu functie de detectare a pietonilor. Acesta din urma este disponibil inca din echiparea standard, o premiera pentru segmentul monovolumelor.

Renault Scenic si Grand Scenic

Acum, la cateva luni de la prezentarea oficiala, cele doua modele au revenit in lumina reflectoarelor in cea mai recenta galerie foto a constructorului francez. In fotografiile de mai jos puteti vedea in detaliu noul Renault Scenic, si mai mult decat atat, puteti arunca o privire peste lista completa a motorizarilor.

Renault Scenic si Grand ScenicRenault Scenic si Grand Scenic

In timp ce clientii care prefera propulsoarele pe benzina pot alege motorul de 1.2 litri TCe, disponibil in doua configuratii de putere, de 113 si de 128 de cai putere, fanii motoarelor diesel au ceva mai multe optiuni.

Renault Scenic si Grand Scenic

Astfel, ca punct de pornire, francezii le propun acestor din urma propulsorul dCi de 94 de cai putere, care vine impreuna cu o transmisie manuala cu 6 rapoarte. Acelasi propulsor, dar ceva mai potent, de 108, 128 sau 158 de cai putere, poate fi comandat ori cu o transmisie manuala in 6 trepte, ori cu una automata cu dublu-ambreiaj in 6 trepte, ori cu 7 rapoarte si dublu-ambreiaj.

Renault Scenic si Grand ScenicRenault Scenic si Grand Scenic

Noul Renault Scenic a fost gandit pentru o gama larga de clienti, de aceea pe langa cele mentionate mai sus, lista de optiuni mai include blocuri optice cu tehnologie LED, pachet multimedia cu ecran tactil de 8.7 inch, difuzoare Bose, head-up display, asistent la parcare Easy Park Assist, pilot automat adaptiv sau sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere.

Renault Scenic si Grand Scenic

Deocamdata, monovolumul va ajunge pe piata franceza la mijlocul lunii octombrie, unde va putea fi achizionat impreuna cu nivelurile de dotari Life, Zen, Business, Intens si editia limitata Edition One.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (138) Poze Renault Scenic si Grand Scenic
mai multe