Noul S-Class e la ani lumina in fata lui A8 si Seria 7. Dovada ca e cea mai avansata limuzina a momentului

Noul S-Class e la ani lumina in fata lui A8 si Seria 7. Dovada ca e cea mai avansata limuzina a momentului
  • Noul S-Class e la ani lumina in fata lui A8 si Seria 7
  • Dovada ca e cea mai avansata limuzina a momentului
Distribuie pe Facebook

Faruri care proiecteaza diferite simboluri pe asfalt, primul airbag din industrie menit sa protejeze ocupantii locurilor spate in cazul unui accident frontal si un sistem de parcare autonoma cum pana acum nu s-a mai vazut. Sunt doar cateva dintre tehnologiile ce transformat proaspat lansatul Mercedes W223 intr-un cosmar pentru Audi si BMW.

Lansat cu surle si trambite in urma cu numai 60 de zile, chiar in ziua de 2 a lunii septembrie, noul Mercedes S-Class reinventeaza sintagma "limuzina de lux". Stilizat asemenei unei sportive cu o caroserie in patru portiere, linia proeminenta care trece inclusiv pe sub geamurile laterale si stopurile angulare accentuand aceasta senzatie, mult anticipatul W223 isi intampina clientii intr-o ambianta ultramoderna, cu un display tactil de pana la 12.8 inch in prim plan, daca mai era cumva nevoie de mentionat.

Instrumentele de bord digitale cu mod de afisare 3D, comenzile tactile ce inlocuiesc marea majoritate a butoanelor fizice, dar si iluminarea ambientala cu 250 de LED-uri sau instalatia audio Burmester 4D se numara la randul lor printre principalele atractii ale concurentului lui Audi A8 si BMW Seria 7. Nu lipsesc insa din peisaj, de asemenea, nici sistemul de infotainment de ultima generatie, afisajul pe parbriz cu realitate augmentata ori primul airbag din industrie menit sa protejeze ocupantii locurilor spate in cazul unui accident frontal, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Noul Mercedes S-Class se mai poate lauda, in plus, si cu manere escamotabile pentru portiere, dar si cu o suspensie care modifica garda la sol la impactul lateral, cu faruri care proiecteaza diferite simboluri pe asfalt, cu directie integrala si chiar parcare autonoma. Sub capota, mult anticipatul W223 adopta o gama variata de motorizari pe benzina si motorina, unele dintre acestea electrificate pentru o doza extra de performanta si eficienta, versiunea de top de la momentul de fata oferind 457 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2020