Noul Sandero Stepway vine in standard cu sistem de franare de urgenta automat si AC manual. Navigatia este optionala

Noul Sandero Stepway vine in standard cu sistem de franare de urgenta automat si AC manual. Navigatia este optionala
  • Doua niveluri de echipare
  • Vine in standard cu sistem de franare de urgenta automat
  • Sistem de infotainment cu navigatie rezervat pentru nivelul de echipare de top
Distribuie pe Facebook

Constructorul de la Mioveni a publicat mai multe detalii despre nivelurile de echipare ale noului Sandero Stepway. Cu aceasta ocazie aflam si ce dotari optionale au la dispozitie clientii dar si cat costa.

Daca saptamana trecuta am aflat cat costa noua generatie de modele Dacia in Romania, acum avem ocazia sa aruncam o privire peste oferta noului Sandero Stepway. Modelul este disponibil in doua niveluri de echipare: Essential si Comfort.

Dacia Sandero Stepway

Pentru putin peste 12.000 de euro, Dacia Sandero Stepway, in echiparea Essential, vine in standard cu jante de 16 inch, faruri de zi LED, faruri eco-LED (faza scurta LED si faza lunga halogen), semnalizatoare laterale amplasate pe laterale, aer conditionat cu reglare manuala, volan reglabil pe inaltime, luneta incalzita, sistem audio cu doua incinte, ecran alb-negru de 3.5 inch cu aplicatie Dacia Media Control, Cruise Control, proiectoare de ceata si sistem de monitorizare presiune pneuri.

Dacia Sandero Stepway

Noua generatie de modele Dacia este dezvoltata pe o platforma noua care permite instalarea unor sisteme de asistenta de ultima generatie. In cazul lui Sandero Stepway, sistemul de franare de urgenta automat este standard.

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Nivelul de echipare Comfort pluseaza, printre altele, cu aer conditionat automat, oglinzi electrice, scaun reglabil pe adancime si inaltime, volan imbracat in piele reglabil pe inaltime si adancime, stergatoare cu senzor de ploaie, geamuri electrice spate, sistem Media Display cu ecran de 8 inch (compatibil Android Auto si Apple CarPlay), sistem audio cu 4 boxe, senzori acustici pentru parcarea cu spatele sau bare de pavilion modulare.

Desigur, unele dintre ele pot fi comandate contra-cost si de clientii care aleg un Sandero Stepway in nivelul de echipare Essential. Spre exemplu, barele de pavilion costa 150 de euro iar volanul imbracat in piele 100 de euro.

Dacia Sandero Stepway

Scaunul reglabil pe inaltime si volanul reglabil pe inaltime si adancime sunt incluse in pachetul Confort care costa 100 de euro.

Pentru pachetul Media Display clientii trebuie sa plateasca 300 de euro si primesc in schimb ecran central de 8 inch fara sistem de navigatie, compabilitate pe cablu pentru Android Auto si Apple CarPlay, comenzi pe volan, bluetooth, port USB si sistem audio cu 4 boxe.

Dacia Sandero Stepway

Daca vrei senzori acustici pentru parcarea cu spatele trebuie sa scoti din buzunar alti 150 de euro.

Pachetul Media Nav include sistem de navigatie, compatibilitate wireless cu Android Auto si Apple CarPlay, doua porturi USB si sistem audio cu sase boxe insa nu este disponibil decat pe nivelul de echipare superior.

Dacia Sandero Stepway

De asemenea, Dacia le pune la dispozitie clientilor care aleg nivelul Comfort alte doua pachete: Parking 1 (350 de euro) cu senzori fata/spate si camera pentru marsarier sau Parking 2 (400 euro) care include in plus si avertizare pentru unghi mort.

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Dacia Sandero Stepway
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2020