Noul SUV Coupe de la Mercedes a debutat oficial. Mult anticipatul model de lux al nemtilor ofera o tableta uriasa in mijlocul bordului

Noul SUV Coupe de la Mercedes a debutat oficial. Mult anticipatul model de lux al nemtilor ofera o tableta uriasa in mijlocul bordului
  • Noul SUV Coupe de la Mercedes a debutat oficial
  • Mult anticipatul model de lux al nemtilor ofera o tableta uriasa in mijlocul bordului
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de faruri inteligente, capabile sa proiecteze nenumarate simboluri pe sosea. Plus trei versiuni de motorizare proiectate pentru a consuma mai putin de un litru de carburant la fiecare suta de kilometri - fara niciun fel de gluma ori exagerare.

Fotografiat partial camuflat in ultima parte a lunii lui ianuarie, cu mai bine de sapte saptamani si jumatate in urma, noul Mercedes GLC Coupe a renuntat, in cursul zilei de marti, la toate secretele sale de ordin vizual si tehnic. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, inainte ca si anul 2023 sa dispara din calendare, respectivul SUV se remarca, daca mai trebuia cumva precizat, printr-un design familiar, inspirat de varianta standard a modelului de lux din gama nemtilor.

Mercedes GLC Coupe

Lista asemanarilor continua la nivelul pachetului de dotari - printre echipamentele puse la dispozitia cumparatorilor cu conturi grase la banca si, la fel de important de mentionat, dare de mana facandu-si loc si o pereche de faruri inteligente, capabile sa proiecteze multiple simboluri pe asfalt. Din meniu nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi sau exagera cu nimic, nici scaunele multifunctionale, cu reglare electrica, incalzire, ventilatie si chiar masaj, display-ul central cu o diagonala de 11.9 inch, instalat pe verticala, instrumentele de bord digitale - condimentate cu un ecran de 12.3 inch, montat pe orizontala, instalatia audio de top, formata din 15 difuzoare, pentru un total de 710 wati, de la Burmester, comenzile vocale ori statia pentru incarcarea wireless a telefonului.

Acelasi Mercedes GLC Coupe a mai pregatit - similar variantei standard a modelului de lux din gama nemtilor, si trei versiuni PHEV, 300 e 4Matic, 300 de 4Matic si 400 e 4Matic, fiecare urmand sa combine o unitate termica, pe benzina / motorina, cu un motor electric, plus o baterie de 31.2 kWh pentru un consum mediu de carburant de 0.4 - 0.6 litri la 100 de kilometri, datorat unei autonomii, in modul EV, de pana la 131 de kilometri. Alte optiuni disponibile iau forma unor propulsoare electrificate - inutil de adaugat, cu ajutorul tehnologie MHEV.

Mercedes GLC Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (38) Poze Mercedes GLC Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2023