Noul Volkswagen Passat debuteaza in versiunea Alltrack

Noul Volkswagen Passat debuteaza in versiunea Alltrack
  • Volkswagen prezinta la Geneva noul Passat Alltrack
  • Masina are o garda la sol mai mare cu 27.5 milimetri
  • Gama de motorizari propune cinci optiuni diferite
Distribuie pe Facebook

Familia de modele Volkswagen Passat B8 se pregateste sa primeasca un nou membru de nadejde, celor doua versiuni de caroserie deja existente urmand a li se alatura luna viitoare o a treia varianta, (re)cunoscuta sub numele de Alltrack.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 85-a editii a Salonului Auto de la Geneva, noul Volkswagen Passat Alltrack iese in evidenta printr-un aspect robust, ce te impinge sa lasi strazile asfaltate ale marilor orase pentru drumurile de tara inca nedescoperite.

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack

Odata ce vei face acest pas, va fi aproape imposibil sa nu apreciezi modificarile aduse suspensiei, garda la sol marita cu aproximativ 27.5 milimetri sau modul Off-road proaspat aparut la orizont. Apropo, masina a primit si scuturi din otel inoxidabil pentru partile inferioare ale caroseriei.

Din punct de vedere pur stilistic, meniul exterior include spoilere fata si spate restilizate, ornamente din plastic pentru profilul lateral, plus jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 19 inch. Cat despre aspectul interior, noutatile lipsesc cu desavarsire din peisaj.

Acelasi lucru se poate spune, de asemenea, si despre gama de motorizari disponibila, Volkswagen-ul Passat Alltrack imprumutand de la versiunea "standard" un total de cinci propulsoare - dintre care doua pe benzina (TSI) si trei pe motorina (TDI).

Mai exact, batalia pentru a pune mana pe banii clientului se va da intre un 1.4 TSI de 150 CP, un 2.0 TSI cu 220 CP sub capota un 2.0 TDI oferit in trei variante diferite de putere: 150, 190 sau 240 CP. Indiferent de optiunea aleasa, valorile maxime sunt livrate tuturor celor patru roti.

Dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, cel de-al treilea membru al familiei de modele Volkswagen Passat B8 va putea fi admirat pentru prima oara in detaliu la inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Geneva 2015 isi va deschide larg portile. Vanzarile vor demara la inceputul lunii septembrie, pretul de achizitie al noului Alltrack ramanand pentru moment un mister.

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Volkswagen Passat Alltrack
mai multe