Noul Volvo S60 ar putea debuta chiar anul viitor

Noul Volvo S60 ar putea debuta chiar anul viitor
  • Noul Volvo S60 ar putea debuta chiar anul viitor
  • Modelul va prelua numeroase inspiratii de la S90
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv o aroma LWB
Distribuie pe Facebook

Gama Volvo se afla intr-un plin proces de intinerire, urmatorul model luat la tinta de tehnicienii suedezi fiind sedanul S60.

Cea de-a doua generatie a SUV-ului XC90 si proaspat lansatul sedan de clasa medie S90 nu sunt singurele surprize pregatite de Volvo fanilor sai.

Producatorul suedez de automobile lucreaza in prezent la urmatoarea generatie a modelului S60, care ar putea sosi cel mai devreme pe piata in cursul anului viitor.

Desi nu este nimic oficial la acest moment, se pare ca noul rival al BMW-ului Seria 3 va prelua numeroase inspiratii de la ultimele aparitii din gama Volvo.

Tot de la cea de-a doua generatie a SUV-ului XC90 si proaspat lansatul sedan de clasa medie S90 va proveni, cel mai probabil, si ecranul de tip tableta de la interior.

Urmatoarea generatie a modelului S60 ar putea primi, de asemenea, si tehnologia Pilot Assist, ce-i permite sa accelereze, deccelereze si chiar sa vireze de una singura.

In ceea ce priveste gama de motorizari, exista mari sanse ca noul rival al BMW-ului Seria 3 sa ofere inca de la momentul lansarii si o versiune hibrid.

Clientii vor avea la dispozitie, de asemenea, si numeroase propulsoare pe benzina si motorina, unele preluate chiar de la ultimele aparitii din gama Volvo.

Detaliile referitoare la revenirea variantei Polestar lipsesc in prezent, zvonurile actuale anuntand in schimb ca urmatoarea generatie a modelului S60 va fi disponibila in continuare si intr-o savoare LWB.

ASA arata actualul rival al BMW-ului Seria 3, prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie 2010:

Volvo S60 2016

Volvo S60 2016

Volvo S60 2016

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volvo S60 2016
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2016