Noul Volvo S60 debuteaza saptamana viitoare fara NICIUN MOTOR DIESEL. Are totusi o versiune de performanta

Noul Volvo S60 debuteaza saptamana viitoare fara NICIUN MOTOR DIESEL. Are totusi o versiune de performanta
  • Noul S60 va fi lansat saptamana viitoare
  • Are o versiune de performanta Polestar Engineered
  • Dispune de un sistem de propulsie hibrid
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Goteborg a postat pe pagina sa oficiala de Facebook primul teaser video cu noul S60 Polestar Engineered. Sedanul va fi lansat pe 20 iunie si nu va putea fi comandat alaturi de propulsoare diesel.

Dupa ce ieri si-a anuntat fanii ca noua generatie S60 va debuta saptamana viitoare cu o versiune de performanta Polestar Engineered, Volvo a postat acum cateva momente pe pagina oficiala de Facebook primul clip video cu acest model.

Clipul tradeaza partea frontala cu emblema Polestar pozitionata pe grila, blocurile optice cu luminile de zi specifice si desigur, spoilerul cu aspect agresiv, care va fi disponibil cel mai probabil numai pe aceasta versiune de top, situata deasupra actualei R-Design.

Tot aici mai regasim etrierele galbene, iesiri negre pentru sistemul de evacuare, centuri de siguranta galbene, scaune sport si alte cateva elemente distinctive.

Volvo S60 Polestar Engineered

Suedezii nu au dat alte detalii despre sistemul de propulsie al noului sedan de performanta, insa mai multe surse sustin ca acesta va beneficia de un propulsor plug-in hybrid care va genera in total 415 cai putere si 670 Nm cuplu. Asa cum spuneam si ieri, gama de motorizari a noii generatii S60 nu va include niciun propulsor diesel.

Noul sedan de performanta de la Volvo va beneficia de asemenea de frane performante, cu discuri imbunatatite pentru reducerea caldurii si etriere optimizate pentru rigiditate dar si de suspensii spate cu amortizoare Ohlins similare cu cele regasite pe coupe-ul Polestar 1.

Asa cum spuneam mai sus, noua generatie Volvo S60 va fi lansata pe 20 iunie la uzina suedezilor din Carolina de Sud (Statele Unite ale Americii), singura dealtfel care va produce acest model.

Distribuie pe Facebook
mai multe