Noul Volvo V90 debuteaza oficial la sfarsitul acestei luni, anunta ultimele zvonuri

Noul Volvo V90 debuteaza oficial la sfarsitul acestei luni, anunta ultimele zvonuri
  • Noul Volvo V90 va debuta oficial pe 18 februarie, anunta presa suedeza
  • Debutul public a fost programat pentru Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare
  • Vanzarile vor lua cel mai probabil startul la inceputul acestei toamne
Distribuie pe Facebook

Versiunea break a proaspat lansatului Volvo S90 va fi lansata in mod oficial pe 18 februarie, anunta publicatia suedeza Teknikensvarld.

Volvo a inceput in forta anul 2016, producatorul auto suedez facandu-ne cunostinta cu urmasul modelului S80 inca de la mijlocul lunii trecute.

Dar NAIAS nu este singurul show pentru care compania din Goteborg s-a pregatit intens. O surpriza majora vom regasi si la standul Volvo din cadrul viitorului salon de la Geneva.

Inainte insa de a debarca in Elvetia, noul V90 - caci el reprezinta principalul subiect al acestei discutii, va face o scurta oprire in Stockholm. Pentru avanpremiera sa mondiala, programata pentru data de 18 februarie.

Volvo V90 - Macheta nouaVolvo V90 - Macheta noua

Pana la aparitia primelor fotografii oficiale, reamintim ca break-ul suedez de clasa medie va fi construit pe aceeasi platforma modulara SPA precum proaspat lansatul S90.

Acelasi S90 va reprezenta si sursa de proveninenta a gamei de motorizari, clientii avand astfel la dispozitie propulsoare in numai patru cilindri.

Niciunul dintre acestea nu va depasi 1.969 centimetri cubi, motoarele traditionale pe benzina si motorina urmand a fi acompaniate inclusiv de un sistem de propulsie hibrid.

Volvo V90 - Primele poze

Cat despre aspectul vizual, ei bine... noul Volvo V90 nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni din acest punct de vedere, exteriorul sau fiind deconspirat de nenumarate imagini cu macheta oficiala sau masina propriu-zisa.

Fotografiile interioare lipsesc cu desavarsire si in prezent, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza cum va arata cabina break-ului suedez de clasa medie.

La final, precizam ca printre rivalii automobilului din Goteborg se regasesc si Audi-ul A6 Avant, BMW-ul Seria 5 Touring sau Mercedes-ul E T-Modell.

Volvo V90 - MachetaVolvo V90 - Macheta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volvo V90 - Macheta noua
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2016