Nu au mai putut astepta putin. Pozele noii Skoda Kodiaq "scapate" pe internet cu doar cateva ore inaintea premierei

Nu au mai putut astepta putin. Pozele noii Skoda Kodiaq "scapate" pe internet cu doar cateva ore inaintea premierei
  • Primele poze oficiale cu Skoda Kodiaq au fost scapate pe internet
  • Dezvelirea oficiala va avea loc peste doar cateva ore
  • Aceasta va avea loc la Berlin si va fi transmisa live
Distribuie pe Facebook

Cehii de la Skoda urmeaza sa ridice cortina de pe primul lor SUV peste doar cateva ore. Dar, ce sa vezi: primele poze in care modelul Kodiaq se dezvaluie in toata splendoarea sa au fost deja "scapate" pe internet.

Cu toate mediatizarea si fotografiile, zvonurile si filmuletele, putem spune ca noua Skoda Kodiaq este masina momentului. Peste numai cateva ore, Skoda anunta cu surle si trambite ca vor dezveli noul model in cadrul unui eveniment care va avea loc la Berlin, si care va putea fi urmarit live pe Youtube.

Skoda Kodiaq

Ei bine, evenimentul nu s-a anulat, dar, netul a fost deja inundat de mai multe fotografii, din cate se pare oficiale, cu...ati ghicit, insusi Kodiaq.

Skoda Kodiaq

SUV-ul ceh are la baza conceptul Vision S care a debutat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, si de la care Kodiaq a imprumutat mai multe trasaturi. In acelasi timp, grila fata si stopurile sunt identice cu ale modelului Superb.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq

Masina a fost dezvoltata pe platforma MQB, la fel ca si fratii sai, noul Seat Ateca sau Volkswagen-ul Tiguan. Dar cehii nu au vrut sa mai stea in umbra celor doi constructori de automobile, asa ca nu au facut rabat de la nimic, si au pariat tot pe Kodiaq, in special pe caracterul sau practic, caracteristica de baza care il diferentiaza de celelalte doua modele.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq vine cu un exterior generos de 4.7 metri lungime si 1.88 latime, si cu un interior pe masura. Acesta vine in configuratie standard cu 5 locuri, iar la alegerea clientului, o premiera pentru Skoda, SUV-ul poate primi 7 pasageri.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq

Spatiul din portbagaj este deasemenea enorm, acesta avand 720 de litri cu toate cele 5 scaune in pozitie normala, si 2.065 de litri cu ultimul rand de scaune pliat.

Skoda Kodiaq

Pe langa toate acestea, noua Skoda Kodiaq beneficiaza de o gama larga de motorizari, atat pe benzina cat si diesel. Din prima cateogorie fac parte doua propulsoare, unul de 1.4 litri TSI de 125 sau 150 de cai putere, sau varful de gama de 2.0 litri TSI.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq

Pentru clientii care prefera motoarele pe motorina, constructorul ceh propune propulsorul de 2.0 litri TDI, care va fi disponibil in doua configuratii de putere, cu 150 sau 190 de cai putere.

Skoda Kodiaq

Dupa acest eveniment important, Skoda Kodiaq isi va mai face aparitia la Salonul Auto de la Paris, inainte sa ajunga in showroom-uri la finalul acestui an, sau la inceputul lui 2017.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Skoda Kodiaq
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Septembrie 2016