Nu e rau deloc, insa la pret de Focus RS... suntem chiar curiosi daca noul Abarth 124 Spider va avea vreun client

Nu e rau deloc, insa la pret de Focus RS... suntem chiar curiosi daca noul Abarth 124 Spider va avea vreun client
  • Fiat ne aduce o noua serie de imagini cu modelul Abarth 124
  • Decapotabila italiana ofera un motor turbo de 1.4 litri si 170 CP
  • Pretul de pornire se invarte in jurul sumei de 40.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Inceputul de saptamana ne aduce o noua galerie foto ce surprinde - atat in detaliu, cat si in actiune - proaspat lansatul Abarth 124 Spider. Nu aceasta este insa vestea care conteaza cu adevarat, ci faptul ca... ei bine, automobilul italian cu motor turbo de 1.4 litri si 170 de cai putere este asteptat sa ajunga in Romania la un pret de aproximativ 40.000 de euro.

A debutat in premiera mondiala la mijlocul lui noiembrie 2015, cu ocazia Salonului Auto desfasurat pe-atunci in orasul Los Angeles. Ulterior, noul Fiat 124 Spider, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, a tinut sa ne anunte ca va avea parte inclusiv de o versiune de inalta performanta.

Despre varianta Abarth stim deja ca ascunde sub capota o motorizare turbo cu capacitate cilindrica de 1.4 litri si putere maxima de 170 CP. Tot despre aceasta mai putem spune, de asemenea, si ca are o greutate de numai 1.060 de kilograme, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 6.8 secunde.

Abarth 124 Spider - Galerie FotoAbarth 124 Spider - Galerie Foto

In cele din urma, acelasi Abarth 124 Spider se mai poate lauda si cu o transmisie manuala sau secventiala, cu un sistem de tractiune spate, dar si... diferential cu alunecare limitata. Ei bine, de pe lista cu echipamente standard nu lipsesc nici imbunatatirile aerodinamice sau sistemul de evacuare Record Monza.

Pe scurt, automobilul italian merita luat in seama de catre toti cei care isi doresc o decapotabila performanta in linie dreapta si distractiva in curbe. Exista si o problema (chiar) apasatoare cu acest model: pretul de vanzare extrem de mare. Acum, pe bune, aproximativ 40.000 de euro pentru o masina atat de mica?

40.000 euro pentru un Abarth 124 Spider atunci cand noul Ford Focus RS porneste de la 37.000 euro? Da, stim, scopuri si categorii diferite, insa tot pe hot-hatch-ul momentului am merge. Sau, de ce nu, pe un Mustang GT care, in ciuda faptului ca ofera un V8 de cinci litri si 422 CP, costa... un minimum de 41.000 euro.

Asadar, acestea fiind spuse, lasam in urma comparatiile de preturi si revenim la principalul subiect al materialului cu pricina, automobilul italian avand cateva fotografii proaspete pe care sa ni le arate.

Abarth 124 Spider - Galerie Foto

Abarth 124 Spider - Galerie Foto

Abarth 124 Spider - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Abarth 124 Spider - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iunie 2016