Nu este noul Mercedes GLS Maybach, ci Skoda Kodiaq! Cea de-a doua generatie a celebrului SUV ceh debuteaza oficial cu faruri TOP LED Matrix, scaune cu functie de masaj si nu mai putin de 14 boxe

Nu este noul Mercedes GLS Maybach, ci Skoda Kodiaq! Cea de-a doua generatie a celebrului SUV ceh  debuteaza oficial cu faruri TOP LED Matrix, scaune cu functie de masaj si nu mai putin de 14 boxe
  • Nu este noul Mercedes GLS Maybach, ci Skoda Kodiaq!
  • Cea de-a doua generatie a celebrului SUV ceh debuteaza oficial cu faruri TOP LED Matrix, scaune cu functie de masaj si nu mai putin de 14 boxe
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie o gama variata de unitati termice si electrificate, cu versiunea de top gazduind in compartimentul motor o herghelie compusa din 204 CP.

Anuntat oficial acum mai bine de 13 saptamani si jumatate, inca de la sfarsitul lui iunie 2023, mult anticipatul Kodiaq II a renuntat - in cursul zilei de astazi, la toate secretele sale de ordin tehnic, estetic si, nu in ultimul rand, tehnologic. Construit pe o varianta imbunatatita a celebrei platforme modulare MQB, cel mai nou model din oferta cehilor de la Skoda masoara aproape 4.76 metri in lungime - astfel castigand 61 de milimetri la acest capitol, potrivit comunicatului livrat presei de specialitate.

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, respectiva reteta continua - conform documentului mentionat si anterior, cu un ampatament de circa 2.791 de milimetri, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o capacitate de incarcare de pana la 2.035 sau chiar 2.105 litri, in functie de configuratia aleasa: cu sapte / cinci locuri.

In prezent, nota de plata a noii Skoda Kodiaq II nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, insa trebuie precizat ca viitorii clienti vor fi intampinati de o larga varietate de echipamente si dotari premium - precum farurile scaunele Ergo cu functie de masaj proaspat aparute in peisaj. De asemenea, cehii au mai pregatit si o pereche de faruri TOP LED Matrix, un set de jante cu diametrul de pana la 20 de inch, o instalatie audio de inalta fidelitate - cu 14 difuzoare semnate Canton.

Daca vine vorba - in schimb, despre motorizarile disponibile, marea batalie se va da intre doua motoare termice, un 2.0 TSI cu puterea de 204 cai, respectiv un 2.0 TDI de 150 ori 193 CP, si un propulsor electrificat cu ajutorul tehnologiei mild-hybrid la 48V, de 1.5 litri, cu 150 cai putere, acestora alaturandu-li-se un sistem de propulsie PHEV de 204 cai putere, cu o autonomie electrica de peste 100 km.

Skoda Kodiaq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Skoda Kodiaq
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2023