Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Noua masina de la Mercedes e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata

Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva. Noua masina de la Mercedes e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata
  • Nu exista BMW sau Audi care sa concureze cu asa ceva
  • Noua masina de la Mercedes e diferita de tot ce ofera nemtii acum, pe piata
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre o motorizare diesel de 2.0 litri si un sistem de propulsie suta la suta electric.

Fotografiata in teste, partial camuflata, cu mai bine de 19 saptamani in urma, inca de la sfarsitul lunii februarie, mult anticipata versiune imbunatatita a primului V-Class din istorie a renuntat, in cursul zilei de marti, la aproape toate secretele sale de ordin tehnic si - totodata, vizual. Avand sa isi aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, inainte ca inclusiv anul 2023 sa dispara din calendare, noua varianta a exclusivistului van isi va intampina cumparatorii alaturi de o parte frontala complet restilizata, acolo unde grila supradimensionata a radiatorului reprezinta principalul element de atractie.

Mercedes V-Class Facelift

Reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu o pereche de faruri adaptive cu LED si un set de jante cu diametrul de pana la 19 inch, in timp ce meniul de la interior debuteaza cu doua display-uri color de dimensiuni generoase, fiecare cu diagonala de 12.3 inch. Din cabina nu lipsesc insa nici instalatia audio de inalta fidelitate, marca Burmester, scaunele multifunctionale ori lumina ambientala, modelul de top Marco Polo plusand cu diferite dotari demne de imobilele prezente pe platforma Airbnb - precum un pat de dormit, o masa pentru cafeaua pregatita la propriul aragaz, un mini frigider, o chiuveta s.a.m.d.

Nota de plata a noului V-Class Facelift nu reprezinta - la momentul actual, decat un mare mister, o alta necunoscuta majora constand in optiunile caracteristice gamei de motorizari. Ce este drept, Mercedes ar putea oferi si de aceasta data un diesel in patru cilindri - cu o capacitate de 1.950 de centimetri cubi, conceput special pentru a livra persoanei aflate la volan o putere de pana la 237 de cai, alternativa variantei ICE luand forma unei versiuni suta la suta electrice, condimentata cu un propulsor de cel mult 204 CP, care lucreaza impreuna cu o baterie litiu-ion de 90 kWh pentru o autonomie de pest 300 km.

Mercedes V-Class Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (81) Poze Mercedes V-Class Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 August 2023