Noua masina de lux de la Mercedes, surprinsa pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in bord

Noua masina de lux de la Mercedes, surprinsa pentru prima oara in teste. Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in bord
  • Noua masina de lux de la Mercedes, surprinsa pentru prima oara in teste
  • Viitorul model al nemtilor a fost fotografiat cu un ecran urias in bord
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar pe parcursul urmatoarelor zece luni - pana la sfarsitul lui 2023.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de noua ani, cea dintai generatie a gamei comercializate de Mercedes sub numele de V-Class se apropie cu pasi mari si repezi de clipa in care va deveni istorie. Inainte insa de a parasi definitiv linia de asamblare, produsul prezent in oferta companiei germane va primi un nou facelift, dupa cum o demonstreaza si acest video spion.

Surprinsa recent, chiar la finalul saptamanii trecute - in teste, versiunea imbunatita a respectivului vehicul ar trebui sa ascunda, sub camuflajul de la nivelul caroseriei, noi elemente de design, de cateva detalii proaspete urmand a beneficiaza si meniul specific departamentului interior, acolo unde lista atractiilor principale culmineaza cu display-ul masiv din bord.

In ceea ce priveste motorizarile disponibile, respectivul capitol nu reprezinta, zilele acestea, decat un mare mister. Drept pentru care mentionam ca actualul V-Class se vinde alaturi de o unitate 2.0 diesel, cu pana la 237 CP.

Totodata, cumparatorii pot opta si pentru o varianta suta la suta electrica, cu reteta caracteristica primului EQV din istorie propunand un motor cu circa 204 cai putere - alimentat de o baterie de 60 sau 90 kWh, dupa cate se precizeaza pe site-ul oficial al companiei producatoare, astfel ca autonomia totala nu depaseste, cu o singura incarcare, 236 ori 363 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe