Nu-i bine deloc. Si noul Megane RS tot alaturi de tractiune fata se va livra

Nu-i bine deloc. Si noul Megane RS tot alaturi de tractiune fata se va livra
  • Avem primele informatii oficiale despre urmatorul Megane RS
  • Seful diviziei RenaultSport anunta prezenta unui sistem FWD
  • Patrice Ratti promite inclusiv directie integrala
Distribuie pe Facebook

Fanii hot-hatch-urilor AWD vor ramane cel mai probabil dezamagiti la auzul vestii ca noul Renault Megane RS nu li se va alaturi echipei lor favorite.

Inceputul acestei saptamani ne aduce cateva informatii extrem de interesante cu privire la urmatorul Megane RS, Patrice Ratti anuntand inca din capul locului ca noul model nu va primi un sistem de tractiune integrala.

Tot cu ocazia interviului pe care seful diviziei RenaultSport l-a acordat recent publicatiei britanice AutoExpress aflam si ca hot-hatch-ul francez va opta in schimb pentru o directie ce permite inclusiv virarea rotilor spate.

Despre motorizarea urmatorului Megane RS nu avem niciuo veste concreta, acelasi Patrice Ratti lasand insa sa se inteleaga ca noul model va primi un plus de putere pentru a fura de la Golf GTI Clubsport S recordul circuitului de la 'Ring.

Sub semnul intrebarii ramane intr-o oarecare masura si cutia de viteze, singura certitudine fiind transmisia cu dublu ambreiaj. Manuala ramane la acest moment doar o "posibilitate", conform sefului diviziei RenaultSport.

La final, despre hot-hatch-ul francez mai aflam - tot de la Patrice Ratti - si ca va fi disponibil la vanzare exclusiv intr-o versiune cu cinci usi, livrata la pachet alaturi spoilere agresiv stilizate, aripi supradimensionate si jante uriase.

Multiple elemente sportive ne vor intampina cel mai probabil si la nivel de interior, iar acum ne vin in minte scaune cu suport lateral marit, volan sport in trei spite si ornamente specifice, chiar daca seful diviziei RenaultSport nu spune nimic despre asta.

Un alt detaliu pastrat sub lacat de Patrice Ratti este data la care urmatorul Megane RS va ajunge in showroom-uri. Conform ultimelor zvonuri insa, hot-hatch-ul francez va debuta oficial peste doi ani, in cursul anului 2018.

Renault Megane RS - Primele pozeRenault Megane RS - Primele poze

Renault Megane RS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2016