Nu l-au ascuns indeajuns de bine. Acum toata lumea stie cum arata noul SUV de oras de la KIA

Nu l-au ascuns indeajuns de bine. Acum toata lumea stie cum arata noul SUV de oras de la KIA
  • Debuteaza pe 26 iunie
  • Prea motorizarile de la Ceed
  • Disponibil si intr-o versiune plug-in hybrid
Distribuie pe Facebook

Constructorul asiatic de automobile pregateste lansarea unui nou SUV de oras, parte a familiei Ceed. Botezat sugestiv XCeed, acesta urmeaza sa umple golul dintre actualele SUV-uri Stonic si Sportage.

Dupa Ceed, Ceed Sportswagon si Proceed, Kia urmeaza sa extinda gama modelului compact cu o noua versiune de caroserie. Este vorba despre un SUV de oras, botezat XCeed, "o alternativa sportiva la SUV-urile traditionale de dimensiuni mai mari", dupa cum prefera sa-l descrie producatorul sud-coreean.

Kia XCeed

Cu putin timp in urma, Kia a publicat si o imagine din lateral cu noul XCeed, prima dealtfel. Imediat dupa, internetul a fost luat cu asalt de alte imagini cu modelul asiatic, surprinse cel mai probabil la sedinta foto oficiala.

Kia XCeed

In contextul in care lansarea oficiala este programata pentru ziua de 26 iunie, Kia nu a oferit prea multe detalii despre acest nou SUV de oras. A precizat totusi ca va avea o garda la sol ridicata (logic), o pozitie de condus mai sportiva decat in cazul SUV-urilor traditionale, dar si ca va oferi un spatiu interior si pentru bagaje generos. Asemanator cu cel oferit de cele mai vandute SUV-uri, promite Kia.

Kia XCeed

Gama de motorizari o va prelua, cel mai probabil, de la Ceed dar oficialii marcii au confirmat deja ca XCeed va putea fi comandat si intr-o versiune plug-in hybrid. Sistemul de propulsie ar urma sa-l imprumute de la Kia Niro PHEV si este compus dintr-o unitate pe benzina de 1.6 litri si un motor electric de 59kW. Impreuna, cele doua dezvolta 141 de cai putere.

Kia XCeed

Inca nu se stie daca noul SUV de oras al coreenilor va fi disponibil si cu tractiune integrala, dar sunt sanse mari ca singura optiune disponibila sa fie tractiunea fata. Ramane de vazut.

Kia XCeed

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Kia XCeed
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2019