Nu l-au mai putut tine ascuns. Primele imagini cu noul Kia Stonic au aparut de nicaieri

Nu l-au mai putut tine ascuns. Primele imagini cu noul Kia Stonic au aparut de nicaieri
  • Noul Kia Stonic a fost scapat pe internet
  • Primele imagini dezvaluie exteriorul si interiorul
  • Acesta va fi lansat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Noul Kia Stonic a aparut in premiera pe internet, cu mai bine de o luna ramasa pana la prezentarea oficiala din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Sunt niste zile extrem de aglomerate pentru constructorii sud-coreeni. Dupa ce saptamana trecuta Hyundai a lansat oficial noul Kona, acum a venit randul celor de la Kia sa ne prezinte noul lor crossover subcompact, botezat Stonic.

Primele imagini cu acesta tocmai au fost "scapate" pe internet si dezvaluie exteriorul din doua unghiuri, dar si interiorul. Asemanarile cu modelul proaspat lansat de brand-ul geaman sunt mai mult decat vizibile, in special in partea din fata. Ele continua si in cadrul programului de personalizare, unde avem printre altele nuante bi-colore la exterior si capacele oglinzilor finisate in aceeasi nuanta ca si plafonul.

Kia Stonic- primele imagini

Din cadrul cu interiorul observam ca acesta este aproape identic cu cel dezvaluit in urma cu cateva saptamani de acele schite oficiale. Culoarea predominanta este negrul, monotonia este intrerupta pe ici pe colo de mai multe accente portocalii, display-ul sistemului de infotainment este flancat de doua fante de aer, iar butoanele fizice dimprejurul acestuia au fost in mare parte eliminate.

Kia Stonic- primele imagini

Cele doua noi modele ar urma sa imparta si gama de motorizari, desi inca nu se stie sigur in ce masura. Ar fi vorba de optiunea unui sistem de tractiune integrala, trei agregate pe benzina (2.0, 1.6 si 1.0 litri), si o unitate diesel de 1.6 litri. Ultimele doua propulsoare ar putea fi oferite pe pietele dinfara Americii de Nord, si vor fi insotite ulterior si de o versiune full electrica.

Kia Stonic- primele imagini

Kia urmeaza sa prezinte oficial noul Stonic cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, asa ca vom vedea in saptamanile urmatoare o galerie foto completa si mai multe detalii oficiale despre acest nou model al sud-coreenilor.

Sursa foto: Autodato

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2017