Nu o fi el chiar cel mai atragator crossover din lume, insa te va face sa uiti de toate cu motorul sau AMG

  • Mercedes a publicat primele imagini si detalii oficiale ale noului GLC43 AMG 4Matic Coupe
  • Crossover-ul german gazduieste in compartimentul motor un V6 bi-turbo de trei litri si 367 cai putere
  • Lista cu performante include atat un 0 - 100 km/h in 4.9 secunde, cat si o viteza de 250 km/h
Distribuie pe Facebook

Clientii noului Mercedes GLC Coupe au la dispozitie o noua versiune de motorizare, cunoscuta sub denumirea GLC43 AMG 4Matic si comercializata alaturi de un V6 bi-turbo cu 367 CP sub capota.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul acestei primaveri, rivalul modelului BMW X4 va primi o noua versiune de motorizare cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in perioada 1 - 16 octombrie.

Dupa cum precizam si mai sus, vorbim despre o varianta comercializata sub denumirea GLC43 AMG 4Matic si livrata la pachet alaturi de un propulsor bi-turbo cu sase cilindri in V.

Echipata cu o capacitate de 2.996 de centimetri cubi, unitatea in cauza dezvolta o putere maxima de 367 CP, care ajunge catre toate cele patru roti prin intermediul unei transmisii automate cu noua rapoarte.

Mercedes GLC43 AMG 4Matic CoupeMercedes GLC43 AMG 4Matic Coupe

Mercedes GLC43 AMG 4Matic Coupe

Conform oficialilor germani, crossover-ul in cauza are nevoie de doar 4.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 250 km/h.

Pentru cei preocupati de consumul de carburant, ei bine... fisa cu specificatii tehnice anunta o valoare de de 8.4 litri la 100 de kilometri atunci cand vine vorba despre ciclul mixt.

In ceea ce priveste departamentul estetic, noul Mercedes GLC43 AMG 4Matic Coupe iese in evidenta printr-o pereche de spoilere agresiv stilizate, combinate cu un set de jante de pana la 21 inch.

Mercedes GLC43 AMG 4Matic CoupeMercedes GLC43 AMG 4Matic Coupe

Mercedes GLC43 AMG 4Matic Coupe

Suspensia mai joasa decat in cazul versiunii standard si discurile de franare de 360, respectiv 320 de milimetri accentueaza senzatia de sportivitate intalnita la nivel de exterior.

Referitor la departamentul interior, volanul cu design in trei spite si parte inferioara plata sau scaunele sport cu suport lateral marit se numara printre primele detalii care vor atrage atentia pasagerilor.

Nu lipsesc insa din meniu nici insertiile de piele, accentele din alcantara sau ornamentele din aluminiu, crossover-ul german plusand cu elemente din carbon si cusaturi contrastante.

Mercedes GLC43 AMG 4Matic CoupeMercedes GLC43 AMG 4Matic Coupe

Mercedes GLC43 AMG 4Matic Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes GLC43 AMG 4Matic Coupe
mai multe