Nu te-ai hotarat daca noul Audi A3 este mai tare decat Seria 1 si A-Class? Uite o GALERIE FOTO care sa te ajute

  • Doua motorizari pe benzina si doua diesel
  • Momentan disponibil numai cu FWD
  • In Romania porneste de la 28.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Ingolstadt a publicat o galerie foto destul de generoasa cu noul A3 Sportback. Raspunsul Audi pentru BMW Seria 1 si Mercedes-Benz A-Class poate fi deja comandat in Romania.

Asa cum bine stii, Salonul Auto de la Geneva a fost primul eveniment auto, de mare anvergura, care sa fie afectat de noul coronavirus. In conditiile in care pandemia se extindea alarmant, organizatorii au decis sa anuleze evenimentul.

Audi A3 Sportback

Asta i-a fortat pe marii constructori de automobile sa lanseze noile modele pe internet, printre ei numarandu-se si Audi. Producatorul din Ingolstadt a prezentat noul A3 Sportback la inceputul acestei luni iar acum a publicat o galerie foto cuprinzatoare, care iti arata rivalul Seriei 1 din toate unghiurile.

Audi A3 Sportback

Modelul compact a crescut nitel in dimensiuni iar actualul limbaj de design Audi se regaseste acum si pe A3. Se disting farurile cu LED, grila Singleframe, liniile angulare, aspectul dinamic si jantele cu diametrul cuprins intre 16 si 19 inch.

Audi A3 Sportback

Interiorul a fost transformat complet. Liniile angulare de la exterior continua si in habitaclu, acolo unde sunt acompaniate de doua display-uri generoase pentru ceasurile de bord si sistemul de infotainment. Pentru o consola centrala cat mai aerisita, nemtii au renuntat la majoritatea butoanelor fizice.

Audi A3 Sportback

Pentru inceput, noul Audi A3 Sportback este oferit alaturi de doua motorizari pe benzina si doua diesel. In prima categorie intra unitatea de 1.5 litri cu 150 CP si 250 Nm, atat intr-o versiune conventionala cat si intr-una mild-hybrid, iar de partea cealalta avem propulsorul de 2.0 litri TDI care dezvolta ori 116, ori 150 de cai putere.

Audi A3 Sportback

La ambele pot fi alaturate fie o transmisie manuala cu sase trepte fie una automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj. Cat despre tractiune, singura disponibila in acest moment este cea FWD.

In Romania, noul Audi A3 Sportback porneste de la 28.070 de euro.

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (66) Poze Audi A3 Sportback
mai multe