Nu te-ai saturat inca de el? Atunci mai 'pofteste' la o serie de imagini reale cu noul BMW Seria 5

Nu te-ai saturat inca de el? Atunci mai 'pofteste' la o serie de imagini reale cu noul BMW Seria 5
  • Noul BMW Seria 5 a debutat oficial la inceputul lunii octombrie
  • Automobilul bavarez prezinta un design familiar, inspirat de 7
  • Cumparatorul va avea la dispozitie o gama variata de motorizari
Distribuie pe Facebook

Despre noul BMW Seria 5 am tot vorbit in ultima perioada de timp, insa automobilul bavarez nu inceteaza din a reveni in atentia noastra. Cea mai recenta isprava? O serie de fotografii reale ce surprind in detaliu design-ul versiunii M550i.

Anuntat la inceputul lunii octombrie, noul BMW Seria 5 G30 nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni. Dupa cum precizam si la momentul respectiv, acesta iese in evidenta printr-un exterior familiar, inspirat in mare masura de ultima generatie a limuzinei Seria 7.

Situatia cu pricina se repeta la nivel de interior, acolo unde proaspat lansatul automobil bavarez - rival al modelelor Audi A6, Mercedes E-Class si Volvo S90, aduce la bord inclusiv sistemul de infotainment controlabil prin intermediul gesturilor.

Noul BMW Seria 5 G30 - Poze reale

Noul BMW Seria 5 G30 - Poze reale

In ceea ce priveste partea tehnica, constructia din aluminiu, otel si magneziu care ii permite noului BMW Seria 5 sa fie cu pana la 100 de kilograme mai usor decat predecesorul sau reprezinta una dintre principalele atractii.

Cealalta consta in gama de motorizari formata din unitati variate cu patru, sase sau opt cilindri, clientii automobilului bavarez avand la dispozitie pentru prima oara chiar si un M550i xDrive.

O versiune BMW M550i xDrive livrata la pachet alaturi de un propulsor V8 bi-turbo de 4.4 litri si 462 de cai putere, care apeleaza la o transmisie automata si un sistem de tractiune integrala pentru a impinge acul vitezometrului de la 0 la 100 km/h in numai patru secunde.

Dar toate aceste detalii nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni, dupa cum precizam si la inceputul materialului cu pricina, drept pentru care acceleram rapid catre motivele pentru care ne-am aduna astazi aici: noile imagini reale cu modelul bavarez.

Noul BMW Seria 5 G30 - Poze reale

Noul BMW Seria 5 G30 - Poze realeNoul BMW Seria 5 G30 - Poze realeNoul BMW Seria 5 G30 - Poze reale

Noul BMW Seria 5 G30 - Poze reale

Sursa Foto: BimmerToday

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Noul BMW Seria 5 G30 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Noiembrie 2016