NU te vei mai dezlipi de ecran. Uite cat de bine arata noul Audi A5 Sportback!

NU te vei mai dezlipi de ecran. Uite cat de bine arata noul Audi A5 Sportback!
  • Audi prezinta in detaliu noul A5 Sportback
  • Modelul standard ofera pana la 286 CP
  • Versiunea S5 se lauda cu 354 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Prezentarea celei de-a doua generatii a gamei A5 Sportback continua astazi cu un nou episod, oficialii marcii Audi publicand in urma cu numai cateva momente trei clipuri video ce surprind in detaliu atat versiunea standard, cat si varianta de inalta performanta S5.

Inainte insa de a trece la clipurile cu pricina, reamintim ca sportiva in cinci usi a producatorului auto din Ingolstadt este disponibila la vanzare alaturi de doua unitati TFSI si trei de tip TDI, ce dezvolta puteri maxime cuprinse intre 190 si 286 CP.

Cei care opteaza, in schimb, pentru noul Audi S5 Sportback vor avea la dispozitie doar un benzinar turbo in sase cilindri, de trei litri si 354 de cai putere, cu totii livrati rotilor prin intermediul unei automate in opt rapoarte, respectiv unui sistem de tractiune integrala.

Puse cap la cap, detaliile cu pricina ii confera sportivei in cinci usi a producatorului auto din Ingolstadt atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in fix 4.7 secunde, cat si o viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Dupa cum precizam si anterior, noul Audi A5 Sportback are un pret de pornire de 37.800 euro pentru versiunea standard, in timp ce clientii variantei de inalta performanta S5 vor avea de scos din buzunare un minimum de 62.500 euro - cel putin atunci cand vine vorba de Germania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2016