Numai stickerele sunt de el. Noul Citroen C1 Furio nu-i nici pe departe atat de furios pe cat vrea sa credem

Numai stickerele sunt de el. Noul Citroen C1 Furio nu-i nici pe departe atat de furios pe cat vrea sa credem
  • Citroen lanseaza in Marea Britanie noul C1 Furio
  • Editia cu pricina ofera diverse detalii estetice sportive
  • Sub capota regasim unitati in trei cilindri
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa intimidat de aparitia noului Citroen C1 Furio. In ciuda stickerelor, respectiv denumirii sale, automobilul francez nu este nici pe departe... o sportiva de nadejde. Ba din contra.

Marca Citroen continua seria lansarilor speciale si introduce pe piata din Marea Britanie o noua editie a modelului C1. Botezata Furio, masina cu pricina se remarca la exterior printr-o caroserie de culoare alba, livrata la pachet alaturi de stickere si jante finisate in negru.

Cei mai atenti la detalii nu vor rata insa nici oglinzile rosii sau evacuarea montata in centrul unui difuzor de aer, lista cu ingrediente magice continuand cu tapiteria gri de la nivelul interiorului, respectiv accentele de alb sau rosu oferite in mod optional.

Desi iese in evidenta printr-o serie de elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, noul Citroen C1 Furio nu este nici pe departe un automobil rapid. Ba dimpotriva: ofera motorizari pe benzina cu trei cilindri in linie si pana la 82 CP.

Intr-o alta ordine de idei, clientii modelului francez vor fi nevoiti sa se multumeasca fie cu o versiune VTI 68, fie cu o varianta PURETECH 82, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se, in functie de alegerea finala, fie in 14.6, fie in 11 secunde.

Vestile dezamagitoare continua la nivel de viteza maxima, noul Citroen C1 Furio opriindu-se la numai 159, respectiv 170 de kilometri pe ora. Asadar, in cazul in care visai la o serie de performante decente, nu aici este raspunsul pe care il cautai. In cazul de fata, it's all show and no go.

Citroen C1 Furio

Citroen C1 Furio

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 August 2016