Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Noua masina e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Noua masina e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Viitorul cumparator va fi ales - mai mult sau mai putin surprinzator, prin intermediul unei trageri la sorti, conform primelor informatii si detalii anuntate de oficialii companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, inca din toamna lui 2018, neobisnuita masina vanduta de japonezii de la Mitsuoka sub denumirea (de) Rock Star este pe cale sa devina... istorie. Inainte insa de a parasi definitiv - o data pentru totdeauna, linia de asamblare, decapotabila cu platforma de Mazda MX-5 si design a la Chevrolet Corvette C2 a primit o noua si, de asemenea, ultima editie speciala.

Este vorba - mai exact, despre singurul exemplar de pe planeta Pamant cu volan pe partea stanga, sportiva unica in lume avand la baza varianta canadiana a roadster-ului nipon, lista atractiilor principale continuand, prin urmare, cu un motor aspirat in patru cilindri, de doi litri si 181 de cai putere.

Mitsuoka Rock Star cu volan pe stanga

Mitsuoka Rock Star cu volan pe stanga

Finisata, la exterior, intr-o nuanta aprinsa de rosu si insotita - de cealalta parte a portierelor, la interior, de o tapiterie similara, versiunea pe nume Mitsuoka Rock Star Only1 a mai pregatit, printre altele, si o cutie automata cu sase rapoarte, ni se dezvaluie in comunicatul de presa. Din echiparea masinii japoneze cu platforma de Mazda MX-5 si design a la Chevrolet Corvette C2 nu lipsesc nici jantele retro sau...

... tehnologia moderna, cu primele fotografii si imagini prezentate publicului larg de oficialii companiei producatoare scotand la iveala si un volan multifunctional in trei spite, un ecran color montat in centrul plansei de bord - controlat prin intermediul unui joystick, un buton pentru pornirea propulsorului etc.

Desemnarea cumparatorului respectivei decapotabile se va face prin intermediul unei trageri la sorti cu maxim 100 de participanti, persoanele interesante sa aiba o sansa la sportiva nipona fiind nevoite sa plateasca echivalentul a 4.600 de dolari pentru a lua parte la tombola. Necastigatorii isi vor primi banii inapoi - aparent, in timp ce castigatorul va trebui sa achite alti circa 42.000 de dolari, pare-se.

Mitsuoka Rock Star cu volan pe stanga

Mitsuoka Rock Star cu volan pe stanga

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Mitsuoka Rock Star cu volan pe stanga
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2022