O poti cumpara numai cu motor de 1.5 litri si cutie manuala. Cat costa noua Mazda2 facelift in Romania

O poti cumpara numai cu motor de 1.5 litri si cutie manuala. Cat costa noua Mazda2 facelift in Romania
  • Trei niveluri de echipare
  • O singura motorizare pe benzina
  • 90 CP si 9.8 secunde pana la 100 de km/h
Distribuie pe Facebook

Mazda2 a primit de curand un facelift iar acum aflam cat costa modelul de segment B, inclusiv la noi in tara. Clientii au de ales intre trei niveluri de echipare si un singur propulsor de 1.5 litri pe benzina.

In ziua de azi este destul de greu sa mai gasesti o masina noua care sa nu ofere, chiar si optional, o transmisie automata. Daca esti fanul cutiilor manuale si vrei o masina de oras fiabila, atunci ai face bine sa arunci o privire peste oferta japonezilor de la Mazda.

Mazda2 facelift

Mazda2 a primit de curand un facelift, ceea ce inseamna ca ai spoilere redesenate, faruri LED, o grila frontala specifice brand-ului nipon, jante noi din aliaj cu diametrul de 16 inch si un interior mai calitativ decat inainte.

Mazda2 facelift

Printre noutati se numara tapiteria din piele care isi schimba nuanta in functie de lumina, scaunele regandite pentru a fi mai comode si mai ergonomice sau folosirea unor noi materiale pentru antifonare.

Mazda2 facelift

Constructorul japonez de automobile a anuntat acum si lista de preturi, inclusiv pentru tara noastra. Aici, noua Mazda2 poate fi comandata in trei niveluri de echipare - Challenge, Takumi si Takumi Plus - si porneste de la 14.190 de euro cu TVA inclus.

Mazda2 facelift

Primesti inca din standard jante de otel cu diametrul de 15 inch, faruri LED, aer conditionat manual, sistem Mild-Hybrid, i-Stop, buton pornire motor, sistemul G-Vectoring Control Plus, pilot automat, airbag-uri frontale, laterale fata si cortina, senzor monitorizare presiune pneuri, sistem de asistenta la plecarea din panta, sistem audio cu 4 boxe, volan multifunctional si maneta schimbator imbracate in piele, geamuri electrice fata/spate sau inchidere centralizata.

Mazda2 facelift

Versiunea de top costa cel putin 16.690 de euro in Romania dar vine in plus cu climatizare automata, ecran color tactil de 7 inch, scaune fata incalzite, senzori de parcare spate, camera pentru marsarier, senzori de ploaie si lumina, tapiterie din piele albastra, volan incalzit, asistent inteligent de franare in oras, oglinzi electrice si alte cateva sisteme care sa te ajute la condus.

Mazda2 facelift

Clientii din Roania pot opta pentru o singura motorizare. Este vorba despre unitatea Skyactiv-G de 1.5 litri cu 90 de cai putere si 148 Nm cuplu la 4.000 de rotatii pe minut, care vine alaturi de o transmisie manuala cu sase trepte. In aceste conditii, suta de kilometri pe ora este atinsa in 9.8 secunde iar viteza maxima se opreste in dreptul valorii de 183 km/h.

Mazda2 facelift

In ceea ce priveste consumul de combustibil, Mazda declara un consum combinat de 5.3 litri/100 de km conform standardului WLTP.

Mazda2 facelift

Mazda2 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mazda2 facelift
mai multe