O sa-l vedem la fiecare colt de strada. Cat costa in Romania primul BMW X7 din istorie

O sa-l vedem la fiecare colt de strada. Cat costa in Romania primul BMW X7 din istorie
  • Noul BMW X7 porneste in Romania de la 83.062 de euro
  • Versiunea de baza ofera un motor diesel de 265 CP
  • Cel mai scump model este celebrul M50d cu patru turbine
Distribuie pe Facebook

Amatorii de masini de lux au la dispozitie o noua optiune. Primul X7 din istoria companiei BMW s-a lansat si in Romania, la preturi care incep de la 83.062 de euro.

BMW s-a tinut de promisiunea facuta la sfarsitul anului trecut si a dezvaluit versiunea de productie a conceptului X7 iPerformance la exact 12 luni distanta de la publicarea primelor fotografii si informatii oficiale.

Primul SUV cu trei randuri de scaune din istoria compania bavareze a fost lansat zilele acestea si pe piata auto din Romania, in doar trei variante diferite de motorizare si la preturi care incep de la 83.062 de euro.

Comercializat sub indicativul xDrive30d, cel mai ieftin model combina un propulsor diesel in sase cilindri, de trei litri si 265 de cai putere, cu o cutie automata in opt trepte de viteza si un sistem de tractiune integrala.

Urmatorul pe lista, primul BMW X7 xDrive40i din istoria companiei bavareze ofera in schimbul a 84.371 de euro un benzinar turbo de 340 CP, asociat la randul lui unei cutii automate si tractiunii integrale xDrive.

Meniul pe care clientii SUV-ului cu trei randuri de scaune il au la dispozitie cuprinde chiar si o versiune de performanta, varianta M50d impresionand in special prin motorul diesel cu patru turbine si 400 de cai putere.

Nici pretul nu este de ici, de colo, pretul unui astfel de automobil - care lucreaza alaturi, intamplator ori ba, tot de o cutie automata in opt trepte si un sistem de tractiune integrala, pornind de la suma de 107.933 de euro.

Acum, daca vine vorba despre dotarea standard, inclusiv cel mai ieftin BMW X7 beneficiaza de jante din aliaj pe 20 de inch, tapiterie din piele fina, blocuri optice cu tehnologie LED sau scaune fata incalzite, de exemplu.

Faimosul pachet M Aerodinamic, trapa panoramica Sky Lounge, sistemul audio de la Bowers&Wilkins sau farurile Laserlight se numara printre numeroasele echipamentele disponibile in mod optional, contra cost.

BMW X7 - Noi poze

BMW X7 - Noi poze

BMW X7 - Noi poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW X7 - Noi poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2018