O vrem neaparat in Romania! Masina pe care Dacia nu are de gand s-o vanda si la noi

O vrem neaparat in Romania! Masina pe care Dacia nu are de gand s-o vanda si la noi
  • Compania Renault continua sa vanda un Sandero RS in America de Sud
  • Masina respectiva ofera un motor aspirat de 2.0 litri si pana la 150 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 8.0 secunde
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de o motorizare aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, pe benzina, care ofera pana la 150 CP si 204 Nm.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de patru ani, prima generatie a sportivei Sandero RS a primit de curand un binemeritat facelift. Si chiar daca nu va fi disponibila vreodata la vanzare in Romania, cel putin pana la proba contrarie, respectiva masina de clasa subcompacta continua sa ne atraga atentia.

Privita din fata, aceasta se remarca numaidecat prin partea frontala atent restilizata, ce aduce in prim plan atat o grila a radiatorului de culoare neagra, cat si un nou spoiler cu prize supradimensionate de aer, plus... ei bine, lumini de zi cu tehnologie LED incluse.

Seria vestilor bune continua continua, la exterior, cu pragurile proeminente si jantele din aliaj pe 17 inch, cu design unic, versiunea imbunatita a creatiei destinate continentului sud-american bucurandu-se, totodata, si de un spoiler spate cu difuzor integrat. Care gazduieste evacuarea cu doua tobe de esapament.

In ceea ce priveste departamentul interior, reteta noului Sandero RS cuprinde inclusiv urmatoarele ingrediente: volan sport in trei spite, pedalier din aluminiu, accente contrastante de rosu pentru anumite suprafete si chiar... ei bine, detalii ce imita fibra de carbon.

Renault Sandero RS Facelift

Daca vine vorba, in schimb, despre meniul tehnic, situatia culmineaza cu motorizarea aspirata cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, pe benzina. Valorile maxime numara 145 CP si 200 Nm insa, in cazul alimentarii cu etanol, acestea urca pana la 150 CP si 204 Nm, potrivit primelor informatii oficiale.

O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata sunt oferite in standard, astfel ca respectiva masina de clasa subcompacta poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp aproximativ de 8.4, respectiv 8.0 secunde (in functie de carburant).

Renault Sandero RS Facelift

Renault Sandero RS Facelift

Renault Sandero RS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Renault Sandero RS Facelift
mai multe