OFICIAL: Aceasta este noua Skoda Rapid!

OFICIAL: Aceasta este noua Skoda Rapid!
Anticipat de numeroase fotografii si filme spion, modelul Skoda Rapid ni se dezvaluie astazi in mod oficial, in toata splendoarea sa. Cel mai nou automobil al constructorului ceh va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris, in timp ce vanzarile vor demara la scurt timp dupa.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi pozitionata in gama intre modelele Fabia si Octavia, mult-anticipata Skoda Rapid pastreaza numeroase dintre elementele stilistice regasite in reteta conceptului MissionL, noul design al grilei frontale, capota motorului 'accesorizata' cu nervuri si partea spate scurtata fiind dintre cele mai reprezentative detalii. Din pacate, fotografiile de la interior lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa nici modificarile efectuate aici nu ar trebui sa fie dintre cele mai radicale.

In ceea ce priveste dimensiunile, noua Skoda Rapid masoara 4.48 metri in lungime, respectiv 1.7 metri in latime. Referitor la gama de motorizari, constructorul ceh s-a multumit sa afirme ca ultima sa creatie va fi disponibila in compania a sapte motoare, dintre care cinci pe benzina si doua pe motorina.

Noua Skoda Rapid va fi dezvaluita in premiera mondiala in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, vanzarile urmand a demara la scurt timp dupa.

OFICIAL: Aceasta este noua Skoda Rapid!

OFICIAL: Aceasta este noua Skoda Rapid!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2012