OFICIAL: Acesta este noul Audi TT!

OFICIAL: Acesta este noul Audi TT!
  • Germanii de la Audi au dezvaluit astazi cea de-a treia generatie a modelului TT
  • Automobilul se remarca printr-un exterior evoluat, respectiv un interior revolutionar
  • Gama de motorizari include trei propulsoare cu patru cilindri, doua pe benzina si unul diesel
Distribuie pe Facebook

Asteptarea a luat sfarsit! Germanii de la Audi au dezvaluit in cursul acestei dimineti primele detalii si fotografii oficiale ale noului TT, automobil ce poate fi admirat zilele acestea in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Preluand numeroase inspiratii vizuale atat de la prima sa generatie, cat si de la conceptul Allroad Shooting Brake prezentat cu ocazia evenimentului NAIAS 2014, noul Audi TT iese in evidenta mai degraba printr-o evolutie a design-ului actual decat printr-o adevarata revolutie stilistica, asa cum probabil s-ar fi asteptat cei mai multi dintre noi.

Audi TT

Audi TTAudi TT

Audi TT

Asta la nivel de exterior. Nu de alta, dar atunci cand vorbim de aspectul interior, lucrurile se schimba radical cea de-a treia generatie a popularului automobil sport din Ingolstadt laudandu-se aici cu numeroase noutati tehnologice, ecranul TFT de 12.3 inci motorizat de un procesor grafic Nvidia Tegra 30 reprezentand de departe atractia principala.

Pe plan tehnic, noul Audi TT impresioneaza in special prin cele aproximativ 50 de kilograme in minus rezultate odata cu adoptarea platformei modulare MQB. Referitor la paleta de propulsoare, clientii vor avea la dispozitie inca de la lansare trei unitati supraalimentate cu patru cilindri, dintre care doua pe benzina si una pe motorina. Intr-o alta ordine de idei, versiunea de baza ascunde sub capota un 2.0 turbo de 230 CP si 370 Nm, capabil sa ofere atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in sase secunde (5.3 secunde pentru cei care bifeaza cutia S tronic si tractiunea integrala quattro), cat si o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora.

Audi TT

Audi TTAudi TT

Audi TT

Varianta de top este reprezentata este reprezentata momentan de modelul Audi TT-S, care vine la pachet tot impreuna cu o unitate turbo de doi litri, ce produce insa undeva in jurul a 310 cai putere, indeajuns pentru ca primii 100 km/h sa vina dupa doar 4.7 secunde. Pentru cei care prefera eficienta motorizarilor diesel, cea de-a treia generatie a popularului automobil sport din Ingolstadt poate fi comandata in compania unui 2.0 TDI de 184 cai putere si 4.2 litri la 100 de kilometri.

Asadar, acestea fiind spuse, cum ai descrie noul Audi TT?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (70) Poze Audi TT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Martie 2014