OFICIAL: Acesta este noul Porsche Panamera!

OFICIAL: Acesta este noul Porsche Panamera!
Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai din aprilie 2009, primul sedan din istoria moderna a germanilor de la Porsche primeste primul facelift din cariera sa.
Distribuie pe Facebook

Inca de la prima vedere, noul Porsche Panamera se remarca printr-o evolutie subtila a aspectului exterior, designerii constructorului din Stuttgart adaugand pentru inceput un set de blocuri optice restilizate, inzestrate cu tehnologia LED. De asemenea, mici retusuri au fost operate si la nivelul spoilerelor fata / spate, lista cu imbunatatiri vizuale continuand cu aripile spate ceva mai pronuntate ca pana acum, un lucru valabil si pentru usa portbagajului.

Porsche Panamera Facelift

In ceea ce priveste aspectul interior, modificarile operate in cadrul acestui departament au fost pastrate la un nivel minim, principala noutate majora fiind reprezentata de cresterea ampatamentului cu pana la 15 milimetri - caracteristica introdusa in oferta odata cu lansarea noii versiuni Executive, disponibila exclusiv in compania variantelelor de motorizare Panamera 4S si Panamera Turbo.

Porsche Panamera Facelift

Si daca tot veni vorba de motorizari, avem de precizat pentru inceput imbunatatirile operate sub capota modelelor Panamera S si Panamera 4S, propulsorul V8 de 4.8 litri oferit initial fiind inlocuit cu un mult mai eficient V6 twin-turbo de trei litri, ce ofera atat un plus de 20 cai putere si 20 Newton-Metri, cat si o reducere a consumului de carburant de pana la 18 procente.

Porsche Panamera Facelift

Pentru cei care viseaza insa la un maximum de eficienta, germanii de la Porsche lanseaza pe piata si un nou Panamera S E-Hybrid, model care - asa cum o sugereaza si denumirea sa, se poate lauda cu un tren de rulare hibrid. Un tren de rulare hibrid, ce combina un V6 supraalimentat de trei litri, un motor electric si un pachet de baterii litiu ion pentru un total de aproximativ 416 cai putere si un consum de carburant de numai 3.1 litri la 100 de kilometri.

Porsche Panamera Facelift

Noul Porsche Panamera va debuta in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment ce-si va deschide portile incepand cu data de 21 aprilie 2013.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Porsche Panamera Facelift
mai multe