OFICIAL: Audi ne face cunostinta cu noul SQ5 pe benzina

OFICIAL: Audi ne face cunostinta cu noul SQ5 pe benzina
Este oficial. Aflat la doar cateva zile distanta de mult asteptatul sau debut, Salonul Auto de la Detroit de anul acesta ne va face cunostinta cu o noua versiune a modelului de inalta performanta Audi SQ5 - o versiune pe benzina, cu motor V6 TFSI de trei litri si 354 cai putere.
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi disponibil la vanzare doar pe anumite piete - si anume Statele Unite ale Americii, Canada, Rusia, China, Japonia, Singapore, Coreea de Sud, Africa de Sud, Mexic, Brazilia, Argentina, Chile si Ucraina, noul Audi SQ5 pe benzina se bucura de prezenta unui propulsor V6 de trei litri care, ajutat de un sistem de supraalimentare de inalta performanta, pune la dispozitia celui aflat la volan nici mai mult, nici mai putin de 354 cai putere intre 6.000 - 6.500 rotatii per minut, respectiv 470 Newton-Metri intre 4.000 si 4.500 rotatii per minut.

Audi SQ5

Audi SQ5

Se adauga de asemenea pe lista cu picanterii mecanice si o transmisie tiptronic cu opt rapoarte, plus deja nelipsitul sistem de tractiune integrala quattro cu torque vectoring, iar primii 100 kilometri pe ora vin dupa doar 5.3 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, constructorul din Ingolstadt nu ne-a rezervat in cadrul acestui departament nici un fel de surpriza, fisa cu specificatii tehnice indicand (aproape) banala limitare la 250 kilometri pe ora. Referitor la consumul de carburant, avem de precizat un 8.5 litri la 100 de kilometri, cu emisii de dioxid de carbon de aproximativ 199 grame per kilometru.

Audi SQ5

Audi SQ5

Pe plan estetic, se poate spune ca noul Audi SQ5 pe benzina beneficiaza in mare parte de aceleasi bunatati stilistice precum versiunea diesel, ceea ce inseamna ca viitorii clienti vor primi in pachetul exterior numeroase insertii in culoarea griului platinat, accente de aluminiu, spoilere fata / spate revizuite, eleron pentru plafon si jante de dimensiuni generoase, pe 20 sau 21 inci (cele din urma fiind disponibile in mod optional). La interior, principalele atractii sunt reprezentate de volanul in trei spite si scaunele sport, acompaniate de ceasurile de bord livrate intr-o combinatie gri / alb si multiplele optiuni in materie de ornamente pentru bord, usi, respectiv consola centrala.

Audi SQ5

Audi SQ5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi SQ5
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2013