OFICIAL: Audi reimprospateaza gama A4

OFICIAL: Audi reimprospateaza gama A4
Nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Datorita succesului inregistrat - in ceea ce priveste numarul de exemplare vandute, A4 poate fi considerat cel mai important produs al constructorului din Ingolstadt. Iar cum rivalii germani (si aici ne referim atat la noul BMW Seria 3, cat si la recent-lansatul Mercedes C-Class Facelift) au primit recent numeroase imbunatatiri, cei de la Audi nu puteau sta cu mainile in san.
Distribuie pe Facebook
Totul despre Audi A4:

Inca de la exterior, versiunea imbunatatita a modelului din Ingolstadt se remarca printr-o parte frontala complet restilizata, inzestrata cu aceleasi elemente de design regasite si la recent-lansatul A5 Facelift. Mai exact, grila de dimensiuni generoase a fost usor reconturata, farurile cu LED-uri au primit o noua forma, usor angulara, in timp ce spoilerul se poate lauda cu prize uriase de aer si forme bine definite.

OFICIAL: Audi reimprospateaza gama A4

In ceea ce priveste partea din spate, noul Audi A4 beneficiaza de stopuri redesenate, de acelasi tratament bucurandu-se si partea inferioara a spoilerului. De asemenea, lista cu imbunatatirile estetice operate continua cu difuzorul de aer reproiectat si eleronul integrat in portbagaj. In functie de versiune, viitorii clienti pot fi serviti si cu evacuare dubla, respectiv jante de pana la 19 inci.

OFICIAL: Audi reimprospateaza gama A4

Ajungand la interior, observam cu mare usurinta ca modificarile au fost pastrate la un nivel minim, volanul revizuit si aparitia unor accente de crom fiind dintre cele mai reprezentative. Mai mult de atat, germanii de la Audi afirma ca au simplificat si sistemul MMI, in timp ce culorile tapiteriei au fost 'regandite'.

OFICIAL: Audi reimprospateaza gama A4

Lucrurile stau la fel de bine si la capitolul motorizari, versiunea imbunatatita a modelului A4 putand fi echipata cu motoare extrem de eficiente - atat pe benzina, cat si pe motorina. Pentru inceput, viitorii cumparatori pot alege pentru un 1.8 TFSI, ce dezvolta fie 120, fie 170 cai putere si 320 Nm. De asemenea, fanii propulsoarelor pe benzina au la dispozitie si un 2.0 TFSI de 211 CP, respectiv un 3.0 TFSI de 272 cai putere.

OFICIAL: Audi reimprospateaza gama A4

Asa cum era de asteptat, nici cei care prefera motorizarile diesel nu vor fi dezamagiti, lista cu motoare disponibile incluzand propulsoare 2.0 TDI ce dezvolta fie 136 CP, fie 163 cai putere. In plus, constructorul din Ingolstadt promite si o alta unitate in patru cilindri, capabile sa livreze celui aflat la volan 120, 143 sau 177 CP - in functie de varianta. Versiunea de top este reprezentata de un 3.0 TDI, disponibil in doua versiuni de putere - 204, respectiv 245 CP.

OFICIAL: Audi reimprospateaza gama A4

La fel ca si modelul fara facelift, noul Audi A4 poate fi comandat si intr-o versiune Allroad.

Totul despre Audi S4:

Ascunzand sub capota un V6 supraalimentat de trei litri si 333 cai putere, impresionantul Audi S4 are nevoie de numai cinci secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. De asemenea, tot la capitolul detalii tehnice, tinem sa precizam si viteza maxima limitata la 250 km/h sau consumul mediu de carburant ce se invarte in jurul a opt litri de benzina la suta de kilometri.

OFICIAL: Audi reimprospateaza gama A4

Din punct de vedere al designului, versiunea de performanta a modelului german beneficiaza de un nou kit aerodinamic, jante pe 18 inci si sistem de evacuare cu patru tobe de esapament.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (87) Poze Audi A4 Facelift
mai multe