OFICIAL. Cat costa in Romania cel mai ieftin Opel Insignia si ce ofera el in standard

  • Noul Opel Insignia Grand Sport porneste in Romania de la 21.500 euro
  • Versiunea de baza ofera o motorizare pe benzina 1.5 Turbo, de 140 CP
  • Echiparea standard include jante din otel, aer conditional, plus altele
Distribuie pe Facebook

Lansat public cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in primavara acestui an, noul Opel Insignia Grand Sport porneste pe piata locala de la 21.500 euro, TVA inclus.

Potrivit brosurii oficiale de pe site-ul Opel Romania, versiunea de baza a modelului german este pusa in miscare de o motorizare pe benzina 1.5 Turbo, ce dezvolta 140 de cai putere si 250 Nm.

O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa tehnica a respectivei variante, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza in 9.9 secunde.

Tot in cazul de fata se mai poate vorbi, de asemenea, si despre o viteza maxima de 210 km/h, plus un consum mediu de carburant care se invarte in jurul valorii de 5.9 litri la 100 de kilometri.

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

In ceea ce priveste lista cu echipamente standard, cel mai ieftin Opel Insignia Grand Sport vandut in Romania dispune - pentru inceput - de lumini diurne si stopuri cu tehnologie LED.

Urmeaza apoi jantele din otel pe 16 inch, aerul conditionat manual, geamurile fata si spate cu actionare electrica sau volanul multifunctional din piele oferite si ele, de altfel, fara niciun cost suplimentar.

La final, in pretul de 21.500 euro anterior mentionat mai sunt incluse si sase airbag-uri, sapte difuzoare, deschidere si pornire fara cheie, frana de parcare electrica, plus urmatoarele sisteme active:

- indicator distanta;

- sistem evitare coliziune frontala;

- senzor indicator lane keep assist;

- franare in caz de coliziune (la viteza joasa);

- detectie pietoni.

Daca vine vorba despre optionale, ei bine... versiunea de baza a modelului german poate fi dotata cu jante din otel sau aliaj pe 17 inch, radio digital, pachet clima rece, pachet drumuri grele si altele.

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Altele, cu mentiunea ca cele mai importante caracteristici ale noii generatii, precum farurile cu matrice de LED-uri, afisajul pe parbriz, pilotul automat adaptiv s.a.m.d au fost pastrate pentru variantele superioare.

Ramand insa la cel mai ieftin Opel Insignia Grand Sport vandut in Romania, incheiem prin a preciza ca fanii motoarelor diesel vor avea de scos din buzunare un minimum 23.500 euro, TVA inclus.

Suma in cauza asigura serviciile unitatii 1.6 CDTI de 110 CP si 300 Nm care, impreuna cu o manuala in sase trepte, aduce primii 100 km/h in 11.6 secunde, asigura o viteza de top de 205 km/h si parcurge 100 km cu 4.0 litri de motorina.

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze Opel Insignia Grand Sport - Galerie Foto
mai multe