Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita. Cat costa

Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita. Cat costa
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an - inca din ultima parte a verii trecute, primul Hornet din istoria Dodge are, incepand de joi, si un pret de vanzare. 29.995 de dolari este, mai precis, suma minima pe care clientii versiunii americane a noii Alfa Romeo Tonale o vor avea de achitat peste Ocean, pe piata din SUA, acolo unde varianta de baza se bucura de serviciile unui benzinar turbo de 2.0 litri si undeva in jurul a 268 de cai putere - potrivit configuratorului oficial.

Dodge Hornet

Comercializata sub indicativul GT, cea mai accesibila optiune a gamei mentionate si anterior pluseaza cu o transmisie automata in noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala - lista echipamentelor oferite in standard cuprinzand inclusiv faruri cu LED, plus jante din aliaj cu diametrul de 17 inch. Din peisaj nu lipsesc - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici instrumentele de bord digitale si configurabile, tapiteria confectionata, partial, din piele artificiala, display-ul central cu o diagonala de 10.25 inch, instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Acelasi Hornet se mai vinde peste Ocean, pe piata din SUA, si intr-o savoare GT Plus, respectiva aroma oferind - fara costuri suplimentare, si trapa cu actionare electrica, scaune ventilate, statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil, boxe marca Harman Kardon. In viitorul apropiat, clientii variantei americane a noului Tonale vor fi intampinati si de o versiune plug-in hybrid - reteta cu pricina mixand un benzinar turbo de 1.3 litri cu un motor electric pentru o putere maxima de 288 de cai.

Dodge Hornet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Dodge Hornet
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2023