Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita. Foto ca sa te convingi si singur

Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita. Foto ca sa te convingi si singur
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Drept urmare, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un propulsor de 1.3 litri. Si aproape 300 de cai putere.

Surprins complet necamuflat la inceputul acestui an, cel mai neobisnuit produs din istoria companiei Dodge a renuntat - in cursul zilei de azi, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, automobilul prezentat publicului larg sub denumirea de Hornet este, in esenta, o Alfa Romeo Tonale rebranduita.

Dodge Hornet

Asa se face ca printre versiunile de motorizare puse la dispozitia cumparatorilor se va regasi si o varianta plug-in hybrid pusa in miscare de o unitate turbo de 1.3 litri - pe benzina, si un motor electric cu o baterie de circa 15 kWh, cu respectiva solutie traducandu-se printr-un total de peste 285 de cai putere. Potrivit comunicatului de presa.

Urmand sa isi intampine clientii si cumparatorii la preturi incepand de la mai putin de 30.000 de dolari, mult anticipatului Dodge Hornet va mai fi disponibil - asa cum se intampla cu savoarea destinata pietei din SUA a modelului Alfa Romeo, si alaturi de un agregat neelectrificat, de 2.0 litri si 265 de cai putere. Livrarea valorilor se va face - in ambele cazuri, catre toate cele patru roti.

Seria elementelor familiare continua - deloc surprinzator, dimpotriva, cu un display central cu diagonala de 10.25 inch, cu instrumente de bord digitale si configurabile, cu o instalatie audio compusa din 14 difuzoare marca Harman Kardon. Daca vine vorba, in schimb, despre diferente, respectivul capitol culmineaza cu designul de la exterior.

Dodge Hornet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Dodge Hornet
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 August 2022