Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita. Cum arata in realitate

Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita. Cum arata in realitate
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Dodge e doar o Alfa Romeo rebranduita
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul anului 2023, respectiva reteta isi va intampina cumparatorii in compania unor ingrediente extrem de familiare. Indiferent ca-i vorba despre aspectul estetic sau partea mecanica.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 12 saptamani - inca de la finalul lunii lui august, primul model din istoria Dodge comercializat sub numele de Hornet pare sa ofere mai multe surprize chiar si decat un carton de oua Kinder. Urmand a fi disponibila la preturi care pornesc de la mai putin de 30.000 de dolari - conform unui comunicat pus anterior, zilele trecute, la dispozitia presei de specialitate, noul autoturism al producatorului de peste Ocean nu doar ca este asamblat pe aceeasi arhitectura precum actuala Alfa Romeo Tonale, dar imprumuta si diferite elemente vizuale, atat la interior, cat si la exterior, de la SUV-ul italian de clasa compacta.

Lista asemanarilor continua sub capota - acolo unde viitorii clienti vor putea opta si pentru un sistem de propulsie plug-in hybrid. Compus dintr-o unitate turbo de 1.3 litri, pe benzina, si un motor electric cu o baterie de 15.5 kWh, solutia cu pricina isi propune sa livreze persoanei de la volan o putere mai mare de 285 de cai, de unde si un 0 - 96 de kilometri pe ora in numai 6.1 secunde.

Acelasi Dodge Hornet se va mai bucura, asemeni variantei nord-americane a gamei prezentate de Alfa Romeo sub denumirea de Tonale, si de o motorizare 2.0 turbo - sinonima cu un total de peste 265 CP. Din meniu nu lipsesc insa - mai mult ori mai putin surprinzator, nici transmisia automata cu pana la noua rapoarte, ceasurile de bord digitale si configurabile, tractiunea integrala, display-ul central de dimensiuni generoase, jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, tapiteria realizata din piele, plus Alcantara, cusaturile contrastante, scaunele incalzite si boxele Harman Kardon, detalii similare, din nou, ingredientelor anuntate anterior de automobilul italian.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2022