Oficial: Cea mai noua masina de la Jaguar e de 12.5 ori mai rara decat un Bugatti Chiron

Oficial: Cea mai noua masina de la Jaguar e de 12.5 ori mai rara decat un Bugatti Chiron
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Jaguar...
  • ... e de 12.5 ori mai rara decat un Bugatti Chiron
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata de un benzinar cu opt cilindri in V, plus o capacitate de 5.0 litri.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, inca din ultima parte a lui 2019, mult anticipatul F-Type Facelift se vinde, zilele acestea, in multiple savori si arome. Printre optiunile puse de compania Jaguar la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou - si o versiune comercializata sub indicativul F-Type R-Dynamic Black Curated, respectivul model urmand sa impresioneze in special prin productia limitata la doar 40 de exemplare, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Jaguar F-Type R-Dynamic Black Curated

Disponibila exclusiv pe piata auto din Japonia, conform primelor informatii si detalii dezvaluite, cea mai recenta creatie a constructorului britanic are la baza nivelul de echipare R-Dynamic Black, astfel ca dispune de diferite elemente, unele exterioare, altele interioare, de culoare neagra. De asemenea, lista cu dotari standard este una extrem de bogata, cuprinzand inclusiv jante din aliaj cu un diametru de 20 de inch, tapiterie realizata din piele partial perforata, un plafon panoramic, scaune reglabile electric, cu incalzire si racire etc.

Insotit de o nota de plata echivalenta cu putin peste 109.000 de euro, noul Jaguar F-Type R-Dynamic Black Curated beneficiaza de serviciile unui benzinar acompaniat de opt cilindri si capacitatea de 5.0 litri, respectivul motor - cunoscut sub indicativul P450 - livrand rotilor de pe ambele punti 450 de cai putere. In consecinta, sprintul 0 - 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.6 secunde, pe cand viteza de top este de 285 de kilometri pe ora.

Jaguar F-Type R-Dynamic Black Curated

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Jaguar F-Type R-Dynamic Black Curated
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Octombrie 2022