Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi e doar un Renault rebranduit. Foto ca sa te convingi si singur

Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi e doar un Renault rebranduit. Foto ca sa te convingi si singur
  • Oficial: Cea mai noua masina de la Mitsubishi e doar un Renault rebranduit
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie o gama de motorizari la fel de familiara precum design-ul de la exterior / interior.

Anuntat in urma cu mai bine de zece saptamani, inca de la finalul lunii iunie, cel mai recent Mitsubishi ASX din istorie a renuntat - in cursul zilei de miercuri, la toate secretele sale de ordin tehnic si vizual. Disponibil din prima jumatate a anului 2023, la un pret de vanzare momentan necunoscut, respectivul model de clasa compacta nu numai ca este construit pe aceeasi platforma precum actualul Renault Captur, ci imprumuta si nenumarate elemente estetice, inclusiv blocurile optice ori plansa de bord.

Lista asemanarilor continua - dupa cum precizam, de altfel, si anterior, cu unitatile instalate in compartimentul motor, clientii SUV-ului japonez bucurandu-se, datorita originilor franceze ale autoturismului achizitionat, si de doua variante cu propulsie hibrida: un PHEV si un HEV, ambele livrate alaturi de un agregat in patru cilindri, cu capacitatea de 1.6 litri, pe benzina, plus doua motoare electrice si o baterie de 10.5 sau 1.3 kWh, potrivit unui comunicat oferit presei de specialitate.

Noul ASX va putea fi comandat, conform primelor informatii / detalii oficiale, si intr-o versiune 1.0 turbo - in trei pistoane. Seria vestilor mai mult sau mai putin bune - de la caz la caz, continua, dupa cum mentionam si la momentul lansarii actualului Captur, cu un ecran central de dimensiuni generoase, instrumente de bord digitale si configurabile, instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii, Apple CarPlay, Android Auto, navigatie 3D, cruise control adaptiv si franare autonoma de urgenta.

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mitsubishi ASX
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2022