Oficial: Urmatoarea masina pe care japonezii de la Mitsubishi o vor lansa pe piata din Europa va fi doar un Renault rebranduit

Oficial: Urmatoarea masina pe care japonezii de la Mitsubishi o vor lansa pe piata din Europa va fi doar un Renault rebranduit
  • Oficial: Urmatoarea masina pe care...
  • ... japonezii de la Mitsubishi o vor lansa pe piata din Europa...
  • ... va fi doar un Renault rebranduit
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre doua unitati pe benzina si doua sisteme de propulsie hibride.

Mitsubishi anunta lansarea unui nou ASX pe piata din Europa - masina programata sa debuteze oficial in septembrie 2022 urmand sa imprumute platforma actualului Renault Captur: CMF-B.

De la acesta vor fi preluate, potrivit ultimelor informatii date publicitatii, si optiunile care formeaza viitoarea gama de motorizari.

Noul Mitsubishi ASX - Primele poze

Altfel spus, urmatorul ASX isi va intampina clientii de pe piata din Europa inclusiv in compania a doua benzinare turbo - noua masina de la Mitsubishi promitand atat un I3 de 1.0 litri si 91 CP...

... cat si un I4 cu o capacitate cilindrica de 1.3 litri, dezvoltat pentru a livra persoanei de la volan fie 140, fie 158 de cai putere.

Reteta noii masini pe care Mitsubishi o va lansa pe piata din Europa va continua cu doua sisteme de propulsie hibride - ambele insotite de cate un benzinar aspirat de 1.6 litri si doua motoare electrice.

Versiunea HEV vine cu o baterie de 1.3 kWh si 145 CP, pe cand varianta PHEV ofera o baterie de 10.5 kWh si 160 de cai putere.

Urmatorul ASX va fi disponibil la vanzare din primavara anului viitor - cu precizarea ca nota de plata nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, similar altor detalii cheie.

Noul Mitsubishi ASX - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2022