OFICIAL: Cel mai puternic sedan din clasa compacta a fost lansat in Romania

OFICIAL: Cel mai puternic sedan din clasa compacta a fost lansat in Romania
  • Audi a lansat in Romania noul RS3 Sedan
  • Modelul german ofera un motor de 400 CP
  • Preturile pornesc de la 56.930 euro
Distribuie pe Facebook

Cat trebuie sa platesti pentru a te bucura de cei 400 de cai putere ai sai, iti spunem in cele ce urmeaza.

Primul RS3 in patru usi din istoria companiei Audi a fost dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in toamna anului trecut si, asemeni versiunii Sportback, ofera o motorizare 2.5 turbo cu 400 de cai putere sub capota.

O transmisie automata cu dublu ambreiaj si un sistem 4x4 cu vectorizare a cuplului completeaza - si in cazul de fata, pachetul tehnic, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza si de-aceasta data intr-un timp de numai 4.1 secunde.

Audi RS3 Sedan

Audi RS3 Sedan

Viteza maxima este, de asemenea, limitata electronic la 250 km/h insa, pentru aproximativ 1.700 de euro in plus la pretul de pornire de 56.930 de euro, respectiva limita va fi urcata cu 30 de kilometri pe ora mai sus, la... 280 km/h, evident.

Tot la nivel de optiuni, noul Audi RS3 Sedan se mai lauda si cu o suspensie magnetic ride (1.111 euro), cu faruri Matrix LED (629 de euro), dar si cu un sistem audio marca Bang & Olufsen (896 de euro) sau instrumente digitale de bord (353 de euro).

Clientii mai pot opta, totodata, si pentru o trapa panoramica actionata electric (1.247 de euro), scaune fata cu incalzire (384 de euro), ornamente interioare din fibra de carbon (906 euro) si, nu in ultimul rand, mai multe sisteme de siguranta activa.

Echiparea standard cuprinde, in schimb, faruri cu xenon, jante din aliaj pe 19 inch, volan multifunctional cu design in trei spite, instalatie de climatizare manuala, tapiterie din piele, bancheta spate rabatabila, MMI Radio plus, Parking control plus s.a.m.d.

Primul RS3 in patru usi din istoria companiei Audi are ca si concurent direct modelul CLA45 AMG de la Mercedes - model cu o motorizare turbo de doi litri si 'doar' 381 de cai putere, al carui pret de pornire pentru piata auto din Romania se ridica la 57.209 euro.

Audi RS3 Sedan

Audi RS3 Sedan

Audi RS3 Sedan

Audi RS3 Sedan

Audi RS3 Sedan

Audi RS3 Sedan

Audi RS3 Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Audi RS3 Sedan
mai multe