OFICIAL: Hyundai dezvaluie noul Genesis Coupe

OFICIAL: Hyundai dezvaluie noul Genesis Coupe
Evolutia sta la baza succesului. Este un lucru dovedit pe tot parcursul istoriei si nu mai are nevoie de nici o alta exemplificare suplimentara. Si tot referitor la evolutie... Ei bine, evolutia poate transforma - cu fara prea mari batai de cap, modelul Hyundai Genesis Coupe dintr-o masina reusita intr-un automobil cu ambitii uriase in atingerea perfectiunii.
Distribuie pe Facebook

Pe scurt, lucrurile stau in felul urmator. Coreenii de la Hyundai au luat actuala versiune a coupe-ului Genesis, au trecut-o prin proces de facelift sinonim evolutiei si au obtinut un automobil ce poate starni emotiile tuturor celor prezenti in jur - indiferent ca sunt membrii ai lumii auto sau simpli cetateni.

Si acum, daca tot te intrebi ce este asa de laudat la modelul asiatic, iata si raspunsul - totul, incepand de la exterior, continuand cu interiorul si sfarsind cu gama de motorizari. Luate ca un intreg, repetam, rezulta un automobil cu ambitii uriase in atingerea perfectiunii. Luate separat, se pare ca traim acelasi sentiment, dar amplificat si dublat.

OFICIAL: Hyundai dezvaluie noul Genesis Coupe

La exterior, se poate spune ca designerii celor de la Hyundai au aplicat teoria simplititatii. Pe scurt, asta inseamna ca modelul asiatic si-a pastrat formele simple, cu mentiunea ca acestea sunt-acum acompaniate de mult mai multe linii agresive. Intr-o alta ordine de idei, constructorul coreean a luat designul versiunii actuale si l-a modelat pentru a se alinia la aceeasi lungime de unda pe care se afla si celelalte modele Hyundai.

Situatia de la interior este tinuta momentan sub mare taina, insa noul Genesis Coupe ne ofera o stare de bine cu gama sa de motorizari usor revizuita. Pe piata natala, lucrurile stau in felul urmator: motorul ce propulseaza varianta de baza, un 2.0 turbo, a fost upgradat si dezvolta acum nu mai putin de 270 cai putere. Mai mult de atat, viitorii clienti vor avea la dispozitie si un V6 de 3.8 litri, numai bun pentru a livra celui de la volan undeva in jurul a 350 CP.

OFICIAL: Hyundai dezvaluie noul Genesis Coupe

Vestile bune nu se opresc insa chiar aici. Pe langa unitatile atent revizuite - ale caror performante nu au fost inca dezvaluite, noul Hyundai Genesis Coupe se poate lauda si cu prezenta unei transmisii automate in opt trepte - clientii avand in continuare posibilitatea de a opta si pentru o cutie manuala cu sase viteze.

Ultima creatie a constructorului asiatic va debuta oficial in luna ianuarie, atunci cand Salonul Auto din Detroit isi va deschide larg portile.

OFICIAL: Hyundai dezvaluie noul Genesis Coupe


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Noiembrie 2011