OFICIAL: Lexus ne face cunostinta cu noul LS

OFICIAL: Lexus ne face cunostinta cu noul LS
Mai luxos si mai impunator ca niciodata, noul Lexus LS se bucura acum de toate intredientele necesare pentru a da mari batai de cap limuzinelor germane Audi A8, BMW Seria 7 si Mercedes S-Class.
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in cursul anului 2006, cea de-a patra generatie a limuzinei japoneze a fost trecuta recent printr-un facelift major, ce aduce cu sine numeroase bunatati, atat de ordin tehnic, cat si de ordin estetic. De asemenea, viitorii clienti vor putea opta pentru prima oara si pentru o versiune LS460 F Sport, ce se alatura deja celebrelor variante LS460 (disponibila atat cu tractiune spate, cat si cu tractiune integrala) si LS600h (oferita doar cu sistem de tractiune integrala).

OFICIAL: Lexus ne face cunostinta cu noul LS

Din punct de vedere estetic, noul Lexus LS se bucura de acelasi limbaj de design precum ultimele generatii ale modelelor GS si RX, in lista cu atractii principale inscriindu-se detalii precum grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, spoilere fata / spate revizuite si, nu in ultimul rand, blocuri optice usor redesenate. Mai mult de-atat, desi limuzina japoneza a scapat aparent de aspectul timid cu care fusese inzestrat modelul initial, viitorii clienti au la dispozitie si o editie F Sport, ce a fost echipata cu mai toate ingredientele necesare pentru a atrage atentia celor din jur inca de la prima aparitie.

OFICIAL: Lexus ne face cunostinta cu noul LS

In ceea ce priveste interiorul, principala imbunatatire vine sub forma ecranului de 12.3 inci pozitionat in partea superioara a consolei centrale si insarcinat cu afisarea tuturor informatiilor vitale. Iar asta nu e tot. Noul Lexus LS se mai lauda si cu prezenta unei versiuni upgradate a sistemului Remote Touch, in timp ce clientii modelului F Sport vor primi in plus si scaune fata cu suport lateral crescut si volan echipat cu padele pentru schimbarea vitezelor.

OFICIAL: Lexus ne face cunostinta cu noul LS

Din punct de vedere tehnic, varianta 2013 a limuzinei japoneze este disponibila in continuare in compania a doua motorizari V8 pe benzina - un V8 de 4.6 litri si 386 CP (LS460 RWD) sau 360 CP (LS460 AWD), respectiv un V8 de 5.0 litri si 438 cai putere (LS600h AWD). De asemenea, conform inginerilor Lexus, noul LS beneficiaza si de o directie revizuita, careia i se alatura o suspensie modificata si un sistem de franare ceva mai performant ca pana acum.

OFICIAL: Lexus ne face cunostinta cu noul LS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Lexus LS460
mai multe