OFICIAL: Mercedes dezvaluie noul C-Class T-Modell. GALERIE FOTO si VIDEO

OFICIAL: Mercedes dezvaluie noul C-Class T-Modell. GALERIE FOTO si VIDEO
  • Mercedes a prezentat oficial noul C-Class T-Modell
  • Modelul va fi disponibil la vanzare din toamna
  • Clientii pot opta pentru numeroase motorizari
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de o serie de fotografii oficiale scapate pe internet in urma cu numai cateva ore, noul Mercedes C-Class T-Modell se vede nevoit sa renunte in cele din urma la toate secretele sale de ordin tehnic si estetic.

Mai atragator ca oricand.

Mercedes C-Class T-Modell - Galerie Foto

Mercedes C-Class T-Modell - Galerie FotoMercedes C-Class T-Modell - Galerie Foto

Nimeni nu a cumparat pana acum vreun break doar pentru aspectul sau, insa lucrurile s-ar putea schimba radical odata cu introducerea noului Mercedes C-Class T-Modell.

Preluand numeroase inspiratii de la versiunea sa cu patru portiere, rivalul producatorului din Stuttgart pentru modelele Audi A4 Avant si BMW Seria 3 Touring se lauda cu unul dintre cele mai atragatoare exterioare ale segmentului, liniile si formele caroseriei lucrand impreuna, de asemenea, si pentru crearea unui coeficient aerodinamic cat mai apropiat de cel ideal.

Adevarata atractie a noului Mercedes C-Class T-Modell o reprezinta insa interiorul, care lasa cu mult in urma oferta propusa de rivalii sai din Ingolstadt, respectiv Munchen. Atat din punct de vedere estetic, cat si tehnologic.

Plus in dimensiuni, minus in greutate.

Mercedes C-Class T-Modell - Galerie Foto

Mercedes C-Class T-Modell - Galerie FotoMercedes C-Class T-Modell - Galerie Foto

Iar vestile bune nu se opresc aici. Spre deosebire de predecesorul sau, noul Mercedes C-Class T-Modell impresioneaza intr-un mod placut si la capitolul dimensiuni, lungimea de 4.702 milimetri (+96 mm), respectiv latimea de 1.810 milimetri (+40 mm) fiind cele mai elocvente detalii in acest sens.

Nu va trece insa neobservat nici ampatamentul marit cu 80 mm, cei 2.840 de milimetri fiind acum arhisuficienti chiar si pentru cei mai "corpolenti" dintre pasageri. In ceea ce priveste capacitatea de incarcare a portbagajului, aceasta variaza intre intervalul 490 - 1.510 litri.

Asadar, noul Mercedes C-Class T-Modell este sensibil mai incapator comparativ cu generatia anterioara, insa paradoxul face ca si greutatea sa fi scazut - cu pana la 65 de kilograme, multumita utilizarii din belsug a aluminiului.

Sa fie pe benzina ori motorina? Sau, de ce nu, hibrid?!

Mercedes C-Class T-Modell - Galerie FotoMercedes C-Class T-Modell - Galerie Foto

Mercedes C-Class T-Modell - Galerie Foto

Urmand a fi disponibil la vanzare incepand cu luna septembrie a acestui an, rivalul producatorului din Stuttgart pentru modelele Audi A4 Avant si BMW Seria 3 Touring promite sa puna la dispozitia clientilor sai o gama variata de motorizari.

Din pacate pentru cei interesati de acest aspect, informatiile detaliate lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii Mercedes multumindu-se sa se limiteze la a afirma ca noul C-Class T-Modell va oferi puteri cuprinse intre 156 CP si 333 CP atunci cand va fi comandat intr-o versiune pe benzina, respectiv puteri cuprinse intre 115 si 204 CP in cazul in care va fi achizitionat intr-o varianta pe motorina.

Ulterior, clientii vor putea opta si pentru doua modele cu propulsie hibrida, in care motorul electric va fi livrat in compania unei unitati fie pe benzina (C350 HYBRID), fie pe motorina (C300 BlueTEC HYBRID).

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Mercedes C-Class T-Modell - Galerie Foto
mai multe